Black Jack - Reeds herplaatst

2682x bekeken, aangeboden sinds 31-10-2020
Kruising tussen Friese Stabij en Middenslag Schnauzer, zwart
Gemarkeerd als favoriet: 10
Aantal reacties: 0 van
Match alert uitgeschakeld voor gasten

   Reu
   2 jaar oud
   Kruising tussen Friese Stabij en Middenslag Schnauzer, zwart
   Oegstgeest, Zuid-Holland (NL)

   Gevraagde vergoeding € 10,00 + € 6.99 bemiddelingskosten

   Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Wij vinden het super belangrijk dat Jack op een stabiele en warme plek terecht komt, zonder risico op doorhandelen of herplaatsen. Daarvoor is hij ons te lief en dat verdient hij niet. Wij zoeken echt een betrouwbare nieuwe baas die hem zijn verdere leven een gouden mand wil geven.

Jack is een zeer stabiele hond die een hoop gewend is. Zo kan hij goed met kinderen en andere honden overweg. Hij laat zich door volwassenen en kinderen voeren, borstelen, wassen en uitlaten zonder problemen of agressie. Hij is heel geduldig en verdraagzaam. Waaks is hij wel en daarin heeft hij een duidelijke leider nodig die hem gerust stelt in huis. Ondanks dat kan hij goed alleen zijn. Bezoek is echter geen enkel probleem. Hij kan op zijn beurt wachten met voeren, heeft geen nijd naar andere dieren en blijft zitten bij het geven van een snack. Hij is uiteraard goed zindelijk. Hij is gewend aan zowel een stedelijke omgeving als het platteland in de zin van dat hij niet wegloopt of bang is (bijvoorbeeld ook niet voor vuurwerk of harde geluiden) en hij kent de basis commando’s.

Alleen mensen met een duidelijke lange termijn visie en ervaring maken kans.

  Sportief
  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Allemansvriend
  Waaks

Item Price
Ras Kruising tussen Friese Stabij en Middenslag Schnauzer, zwart
Groep Kruising
Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Kort/langharig Langharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gecastreerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Nee
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Zindelijk Ja
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Weinig
Lijn trekkracht Minimaal
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Kan er niet meer voor zorgen
  Overig

Jack is onze eerste hond, inmiddels een van vier honden. Na een periode van ziekte van een van ons is gebleken dat het verzorgen van vier honden teveel is en hebben we na lang wikken en wegen besloten om voor de makkelijkst plaatsbare honden, Jack en een andere hond in ons gezin, een nieuw baasje te zoeken. Jack is ontzettend lief, geduldig, waaks en aanhankelijk. Wel is hij wat eigenwijs en soms verliest hij zichzelf in het spel met andere (vreemde) honden. Binnen is hij rustig en kan hij goed mee met de auto, bus, trein of tram. Al vanaf kleins af aan gaat hij mee naar restaurants, openbare gelegenheden, drukke centra, maar ook het strand en buitenspeelplaatsen voor honden. In andere woorden hij is goed gesocialiseerd en is niet snel bang of geprikkeld. Hij is gewend aan kinderen, naar hen niet agressief, heeft geen ziektes of andere aandoeningen. Hij is relaxed aan de lijn, maar soms kan hij onzeker zijn en dat uit zich in grommen. Om deze reden zoekt hij een stabiele en ervaren eigenaar die hem zelfvertrouwen geeft. In andere woorden een lieve gezinshond die zoekt naar een leuk gezin met ervaring.