Aanmelding tips
Aangemaakt 21 augustus 2021 | Categorie Huisdier aanmelden


1

Selecteer je mooiste en duidelijkste foto van je huisdier en gebruik deze als profiel foto. Dit is het eerste wat de bezoekers zien en je wilt natuurlijk dat de eerste indruk erg goed is. Het moet interessant zijn voor de bezoeker om op het profiel van jouw huisdier te klikken. Wij zien dat een profiel met een onscherpe of onduidelijke foto minder wordt bekeken.


2

Schrijf altijd een persoonlijk bericht over waarom je jouw huisdier wilt herplaatsen. Hier heb je ook de mogelijkheid om wat meer uitleg te geven over je huisdier. Maak het persoonlijk!


3

We raden je aan om minimaal 3 foto's te uploaden (maximaal 4) zodat de bezoekers een beter beeld krijgen van jouw huisdier.


4

Wacht niet te lang met het aanvragen van een kennismakingsgesprek mocht je geïnteresseerd zijn in een familie die een match heeft met jou en je huisdier. Hoe langer je wacht, hoe minder er interesse is in je huisdier, men de reactie kunnen intrekken of je hebt de kans dat ze al een ander huisdier gevonden hebben.


5

Mochten er meer mensen gereageerd hebben op jouw huisdier en hebben een ook goede score, dan raden we je aan om meerdere kennismakingsgesprekken aan te vragen. Je kan tot maximaal 3 kennismakingsgesprekken tegelijk aanvragen (uiteraard op de datum en tijden die je zelf kiest). Je hebt dan vergelijkingsmateriaal en je kan op dat moment een makkelijkere keuze maken. Is het gesprek om wat voor reden dan ook niet goed gegaan, kan je het kennismakingsgesprek verwijderen uit je lijst zodat je weer ruimte hebt om iemand anders uit te nodigen als je dat wilt.


6

We raden aan om een tweede kennismakingsgesprek in te plannen bij de geïnteresseerde thuis om te zien waar je huisdier eventueel naar toe gaat. Mocht de geïnteresseerde bijvoorbeeld aan een drukke weg wonen, maar heeft geen tuin die afgesloten is en je huisdier graag buiten speelt dan zal dit vermoedelijk geen goede keuze zijn. Je wilt natuurlijk dat je huisdier in een veilige omgeving terecht komt.

Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail