Werking van onze website
Aangemaakt 21 augustus 2021 | Categorie Aan de slag


Ieder dier verdient een eigen plekje. Van een hond tot een kat, van een cavia tot aan een konijn. Een huisdier moet zich thuis kunnen voelen. Ben je al voor een lange tijd op zoek naar een leuke of lieve hond, kat of konijn om te adopteren? Dan is onze site de place to be! Dankzij ons unieke score- en matching systeem ben jij in staat om precies te zien welk dier bij jou het beste past. Zou je liever jouw huisdier een ander plekje geven? Ook voor mensen die hun hond, kat of konijn willen herplaatsen ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze website is de beste plek voor personen die zijn/haar hond, kat of konijn moeten herplaatsen. Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien ben je van plan om te verhuizen. Misschien heb je een allergie. Of misschien ben je door een scheiding niet meer in staat om voor jouw huisdier te zorgen. Ongeacht de reden is het noodzakelijk om jouw hond of kat een goed plekje te geven. Of het nu gaat om een Duitse herder, Franse Bulldog, een puppy of een Maine Coon, je wilt dan dat je beste vriend altijd voorzien is van een goed onderkomen. Voor een huisdier is de beste zorg en een hoge mate van vrijheid nu eenmaal ontzettend belangrijk.

Dankzij ons zelf ontwikkelde unieke score- en matching systeem is het mogelijk om in één oogopslag te zien welke baasje het beste bij je huisdier past. Dit zorgt ervoor dat het herplaatsen van jouw kat, hond of zelfs konijn een fluitje van een cent zal zijn. Neem snel een kijkje bij het openstaande overzicht van huisdieren als je zelf op zoek bent naar een leuk huisdier voor bij jou in huis. Onze site is namelijk ook geschikt voor iedereen die een nieuwe hond, kat of konijn wil adopteren!


Ga naar: Maak een account aan
Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail