Totale score

9.8


Totaal aantal beoordelingen: 18

100% beveelt deze website aan

2461 keer bekeken

Informatie op de website

cijfer 9.8

Klantcontact

cijfer 9.9





Bekijk alle klantbeoordelingen


10

Paulien

Roosendaal



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 09-11-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Onze 2 Ragdolls Bella Terra en Bella Maesta hadden zo een match het klikte meteen vandaag zijn ze met hun nieuwe baasjes mee ben zo super blij we blijven ook contact houden, geweldig hoe snel herplaatsing-huisdieren dit heeft gedaan en dat ze ook met jou meedenken super ben echt vol lof over zeπŸ‘πŸ‘πŸ€—β€

Verbeterpunten of tips

Nee helemaal niets deze website is perfect 10 sterren als het konπŸ‘πŸ˜Š


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Pauline,

Fijn om te horen dat Bella Terra en Bella Maesta met succes herplaatst zijn en dat je nog contact kan houden met hun nieuwe baasjes. Jij ook erg bedankt voor deze super mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

9.5

Merel

Delft



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 12-10-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Erg vriendelijk geholpen met enkele vragen en veel huissdieren die aangeboden worden op deze website.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Merel,

Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer! Hier worden wij erg blij van. Houdt de website goed in de gaten, binnekort worden er weer nieuwe huisdieren geplaatst.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Chantal

Spijkenisse



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 19-08-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Heel erg bedankt voor de goede zorgen! ♥

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Chantal,

Heel erg bedankt voor dit fantastische cijfer! Hier zijn wij super blij mee.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

9

Ria

Leusden



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 07-08-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Ben heel blij met mijn nieuwe hond Macy, fijn dat julie website bestaat. Vooral omdat het gaat om dieren van particulieren.

Verbeterpunten of tips

Contact en afmelden niet altijd even duidelijk


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Ria,

Bedankt voor deze 9! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Tevens bedankt voor je feedback. Wij gaan kijken om het proces te verbeteren zodat het voor iedereen duidelijk zal zijn.

Heel veel plezier met Macy!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Esther

Eindhoven



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 04-08-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Bedankt voor al jullie hulp bij het herplaatsen! Ben blij dat ik bij jullie terecht gekomen ben.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Esther,

Heel erg bedankt voor deze 10! Hier zijn wij heel erg blij mee.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

9.5

Louise

Maastricht



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 02-08-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Jullie hebben een hele mooie website en snelle communicatie. Kreeg antwoord op mijn vraag binnen 15 minuten. Ga zo door!

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Louise,

Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer en fijn om te horen dat je tevreden bent. Als je nog vragen hebt, weet je ons te vinden.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Bas

Landsmeer



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 23-07-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Algemene ervaring over deze website

Erg overzichtelijke website en fijn dat er ruimte is voor persoonlijke boodschappen van de huidige eigenaren. Ik ben op zoek naar een hondje voor mijn moeder dus ik hou de website goed in de gaten.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Bas,

Heel erg bedankt voor dit fantastische cijfer. Houd de website in de gaten, of meld je aan op onze nieuwsbrief. Er worden regelmatig nieuwe honden en katten geplaatst. Wellicht dat er binnenkort iets op je pad komt waar je moeder een match mee heeft.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Brenda

Zoetermeer



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 30-06-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Algemene ervaring over deze website

Veel aanbod en duidelijke uitleg en foto's.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Brenda,

Bedankt voor deze mooie 10! Hier zijn wij heel erg blij mee.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

9

Anoniem

Zwolle



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 15-06-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Bedankt voor de goede zorgen!

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Bedankt voor het erg mooie cijfer!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Anoniem

Gouda



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 21-05-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Het is een heel duidelijke site. Compacte tekst maar wel meteen duidelijk. Veel foto's per huisdier.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door!


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Bedankt voor deze beoordeling. Ik ben blij dat de site bevalt.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Mevrouw Lenssen

Zoetermeer



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 12-05-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Medewerker Marco heeft uitstekend geholpen en dacht echt mee. Ik kreeg antwoord binnen enkele minuten. Ik zal de website goed in de gaten houden en heb mij inmiddels al ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste mevrouw Lenssen,

Bedankt voor het mooie cijfer en het compliment!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Petra

Hengelo



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-02-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Algemene ervaring over deze website

Hele mooie website en erg duidelijk. Ik ga deze website goed in de gaten houden!

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Petra,

Bedankt voor het mooie compliment, ik heb er erg mijn best op gedaan :)
Tevens ook erg bedankt voor deze mooie 10!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Carmela

Hillegom



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 12-02-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Een duidelijke en overzichtelijke website. Ook makkelijk om contact te leggen met de verkoper. Mijn hondje Sansa op deze site gezien en tot op de dag van vandaag nog superblij dat ik haar hier gevonden heb.

Verbeterpunten of tips

Geen


10

Linda

Almere



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 31-01-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Niet ingevuld

Verbeterpunten of tips

Geen


10

Dinesh

Leeuwarden



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 05-01-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Goede website idem zoekfunctie.

Verbeterpunten of tips

Geen


9.5

Jacinta

Kampen



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-12-2018

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Een super handige site. Zeer overzichtelijk en wat ik heel belangrijk vind: geen winstbejag.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Jacinta,

Fijn om te zien dat je ons met een 9.5 beoordeelt. Hier zijn wij heel erg blij mee!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Mirelle

Utrecht



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-12-2018

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Ik ben nog steeds super blij met Puma. Zonder deze website heb ik hem niet kunnen vinden. Blij!! Ik had een vraag en deze werd netjes binnen enkele minuten beantwoord, en dat zelfs op zondag avond en daarna direct gereageerd op Puma. Marco, heel hartelijk dank voor je tijd.

Verbeterpunten of tips

Geen


9.5

Mark

Apeldoorn



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-12-2018

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Heel erg blij dat ik deze website gevonden heb. Ik vind het een heel goed Initiatief. Ik had enkele vragen en die werden prima en snel beantwoord. Bedankt.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Mark,

Heel erg bedankt voor deze dikke 9.5! Ben blij dat je tevreden bent met de service die wij verlenen.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl