Totale score

9.9


Totaal aantal beoordelingen: 9

100% beveelt deze website aan

689 keer bekeken

Informatie op de website

cijfer 9.9

Klantcontact

cijfer 10





Bekijk alle klantbeoordelingen


10

Anoniem

Gouda



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 21-05-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Het is een heel duidelijke site. Compacte tekst maar wel meteen duidelijk. Veel foto's per huisdier.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door!


10

Mevrouw Lenssen

Zoetermeer



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 12-05-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Medewerker Marco heeft uitstekend geholpen en dacht echt mee. Ik kreeg antwoord binnen enkele minuten. Ik zal de website goed in de gaten houden en heb mij inmiddels al ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Verbeterpunten of tips

Geen


10

Petra

Hengelo



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-02-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Algemene ervaring over deze website

Hele mooie website en erg duidelijk. Ik ga deze website goed in de gaten houden!

Verbeterpunten of tips

Geen


10

Carmela

Hillegom



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 12-02-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Een duidelijke en overzichtelijke website. Ook makkelijk om contact te leggen met de verkoper. Mijn hondje Sansa op deze site gezien en tot op de dag van vandaag nog superblij dat ik haar hier gevonden heb.

Verbeterpunten of tips

Geen


10

Linda

Almere



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 31-01-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Niet ingevuld

Verbeterpunten of tips

Geen


10

Dinesh

Leeuwarden



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 05-01-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Goede website idem zoekfunctie.

Verbeterpunten of tips

Geen


9.5

Jacinta

Kampen



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-12-2018

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Een super handige site. Zeer overzichtelijk en wat ik heel belangrijk vind: geen winstbejag.

Verbeterpunten of tips

Geen


10

Mirelle

Utrecht



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-12-2018

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Ik ben nog steeds super blij met Puma. Zonder deze website heb ik hem niet kunnen vinden. Blij!! Ik had een vraag en deze werd netjes binnen enkele minuten beantwoord, en dat zelfs op zondag avond en daarna direct gereageerd op Puma. Marco, heel hartelijk dank voor je tijd.

Verbeterpunten of tips

Geen


9.5

Esther

Apeldoorn



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-12-2018

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Heel erg blij dat ik deze website gevonden heb. Ik vind het een heel goed Initiatief. Ik had enkele vragen en die werden prima en snel beantwoord. Bedankt.

Verbeterpunten of tips

Geen