Totale score

9.7


Totaal aantal beoordelingen: 21

95% beveelt deze website aan

3348 keer bekeken

Informatie op de website

cijfer 9.6

Klantcontact

cijfer 9.8





Bekijk alle klantbeoordelingen


10

Astrid

Almelo



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 05-04-2020

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Het was prima, alleen ik kon moeilijk vinden hoe ik Morris kon afmelden.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Astrid,

Heel erg bedankt voor je feedback en het mooie cijfer. Hier zijn wij heel erg blij mee!

Wij duiken even in het systeem en gaan kijken wat we kunnen doen om er voor te zorgen dat het duidelijker wordt om je huisdier af te melden. We gaan er direct mee aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

8

Marieke van Kattenherplaatsing.nl

Cuijk



Aanbeveling: Nee

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 16-02-2020

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

In principe een goed initiatief alleen veel te hoge kosten voor meer opties. Logo uploaden van mijn bedrijf lukt niet, foutmeldingen over de grootte, ik heb het opgegeven. doorlinken naar eigen website is niet mogelijk je kunt te weinig tekst over de kat kwijt. Ik heb een kat hier geplaatst die via de opvang een thuis zoekt, om haar extra te promoten, uiteindelijk heb ik via mijn eigen website een nieuw thuis gevonden.

Verbeterpunten of tips

Werking van de website is niet duidelijk. Aan de ene kant adviseren jullie een kat nooit gratis weg te geven, maar als ik het goed begrijp, dan zijn er kosten verbonden aan de optie om overnamekosten voor een kat in te voeren. Hoe dit werkte was niet duidelijk. Ik vind – en draag dat met mijn eigen bedrijf ook uit – dat het belang van het dier altijd op de eerste plaats moet staan. Als mensen voor deze optie moeten betalen werkt dat ontmoedigend en dat kan nooit de bedoeling zijn, het is niet in het belang van katten om gratis te worden weggegeven. Mensen moeten zoveel mogelijk worden gemotiveerd om de juiste keuzes voor hun dier te maken en bedrijven moeten daaraan meewerken om dat toegankelijk te maken. Dat is wat ik uitdraag met mijn bedrijf. Ook ik werk commercieel, maar de katten staan wel op de eerste plaats en daar bied ik mogelijkheden voor.


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Marieke,

Jammer dat het niet bij ons gelukt is maar fijn dat Luna een nieuw huisje gevonden heeft.

Zoals je wellicht gezien hebt bieden wij verschillende pakketten aan, zodat de huidige eigenaren zelf kunnen kiezen welk pakket het beste bij kun past. Je betaalt enkel alleen de bemiddelingskosten bij ons, of niets als je zelf geen vergoeding voor je huisdier wilt hebben. Hier zijn wij heel transparant over en zonder extra verborgen kosten. Wellicht heb je hier overheen gelezen.

Wij hebben het limiet van de text van de extra toelichting over het herplaatsen van 3000 tekens verhoogd naar 9000 tekens, dit zou volgens ons voldoende moeten zijn.

Het aanbod om een couponcode aan te maken zodat jullie te aller tijde kosteloos kunnen plaatsen blijft staan. Laat het ons weten als we jullie in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Alex

Alkmaar



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 04-01-2020

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Ik heb noodgewongen mijn maatje moeten herplaatsen drie maanden geleden. Ik heb dit gedaan via deze website. Gelukkig heb ik nog contact met zijn nieuwe baasjes en krijg af en toe foto's opgestuurd. Het heeft pijn in mijn hart gedaan om hem weg te doen, maar uiteindelijk was dit een goede keuze geweest om het via hier te doen. Ik kreeg twee reacties die een match hadden waar ik uit kon kiezen. Prima te woord gestaan via mail met enkele vragen en duidelijk en snel geantwoord gekregen.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Alex,

Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je maatje goed terecht gekomen is. Hier doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Paulien

Roosendaal



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 09-11-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Onze 2 Ragdolls Bella Terra en Bella Maesta hadden zo een match het klikte meteen vandaag zijn ze met hun nieuwe baasjes mee ben zo super blij we blijven ook contact houden, geweldig hoe snel herplaatsing-huisdieren dit heeft gedaan en dat ze ook met jou meedenken super ben echt vol lof over zeπŸ‘πŸ‘πŸ€—β€

Verbeterpunten of tips

Nee helemaal niets deze website is perfect 10 sterren als het konπŸ‘πŸ˜Š


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Pauline,

Fijn om te horen dat Bella Terra en Bella Maesta met succes herplaatst zijn en dat je nog contact kan houden met hun nieuwe baasjes. Jij ook erg bedankt voor deze super mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

9.5

Merel

Delft



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 12-10-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Erg vriendelijk geholpen met enkele vragen en veel huissdieren die aangeboden worden op deze website.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Merel,

Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer! Hier worden wij erg blij van. Houdt de website goed in de gaten, binnekort worden er weer nieuwe huisdieren geplaatst.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Chantal

Spijkenisse



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 19-08-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Heel erg bedankt voor de goede zorgen! ♥

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Chantal,

Heel erg bedankt voor dit fantastische cijfer! Hier zijn wij super blij mee.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

9

Ria

Leusden



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 07-08-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Ben heel blij met mijn nieuwe hond Macy, fijn dat julie website bestaat. Vooral omdat het gaat om dieren van particulieren.

Verbeterpunten of tips

Contact en afmelden niet altijd even duidelijk


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Ria,

Bedankt voor deze 9! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Tevens bedankt voor je feedback. Wij gaan kijken om het proces te verbeteren zodat het voor iedereen duidelijk zal zijn.

Heel veel plezier met Macy!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Esther

Eindhoven



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 04-08-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Bedankt voor al jullie hulp bij het herplaatsen! Ben blij dat ik bij jullie terecht gekomen ben.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Esther,

Heel erg bedankt voor deze 10! Hier zijn wij heel erg blij mee.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

9.5

Louise

Maastricht



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 02-08-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Jullie hebben een hele mooie website en snelle communicatie. Kreeg antwoord op mijn vraag binnen 15 minuten. Ga zo door!

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Louise,

Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer en fijn om te horen dat je tevreden bent. Als je nog vragen hebt, weet je ons te vinden.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Bas

Landsmeer



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 23-07-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Algemene ervaring over deze website

Erg overzichtelijke website en fijn dat er ruimte is voor persoonlijke boodschappen van de huidige eigenaren. Ik ben op zoek naar een hondje voor mijn moeder dus ik hou de website goed in de gaten.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Bas,

Heel erg bedankt voor dit fantastische cijfer. Houd de website in de gaten, of meld je aan op onze nieuwsbrief. Er worden regelmatig nieuwe honden en katten geplaatst. Wellicht dat er binnenkort iets op je pad komt waar je moeder een match mee heeft.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Brenda

Zoetermeer



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 30-06-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Algemene ervaring over deze website

Veel aanbod en duidelijke uitleg en foto's.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Brenda,

Bedankt voor deze mooie 10! Hier zijn wij heel erg blij mee.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

9

Anoniem

Zwolle



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier plaatsen



Gepubliceerd op 15-06-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Bedankt voor de goede zorgen!

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Bedankt voor het erg mooie cijfer!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Anoniem

Gouda



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 21-05-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Het is een heel duidelijke site. Compacte tekst maar wel meteen duidelijk. Veel foto's per huisdier.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door!


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Bedankt voor deze beoordeling. Ik ben blij dat de site bevalt.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Mevrouw Lenssen

Zoetermeer



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 12-05-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Medewerker Marco heeft uitstekend geholpen en dacht echt mee. Ik kreeg antwoord binnen enkele minuten. Ik zal de website goed in de gaten houden en heb mij inmiddels al ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste mevrouw Lenssen,

Bedankt voor het mooie cijfer en het compliment!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Petra

Hengelo



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-02-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Algemene ervaring over deze website

Hele mooie website en erg duidelijk. Ik ga deze website goed in de gaten houden!

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Petra,

Bedankt voor het mooie compliment, ik heb er erg mijn best op gedaan :)
Tevens ook erg bedankt voor deze mooie 10!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Carmela

Hillegom



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 12-02-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Een duidelijke en overzichtelijke website. Ook makkelijk om contact te leggen met de verkoper. Mijn hondje Sansa op deze site gezien en tot op de dag van vandaag nog superblij dat ik haar hier gevonden heb.

Verbeterpunten of tips

Geen


10

Linda

Almere



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 31-01-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Niet ingevuld

Verbeterpunten of tips

Geen


10

Dinesh

Leeuwarden



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 05-01-2019

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Goede website idem zoekfunctie.

Verbeterpunten of tips

Geen


9.5

Jacinta

Kampen



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-12-2018

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Een super handige site. Zeer overzichtelijk en wat ik heel belangrijk vind: geen winstbejag.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Jacinta,

Fijn om te zien dat je ons met een 9.5 beoordeelt. Hier zijn wij heel erg blij mee!

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl

10

Mirelle

Utrecht



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-12-2018

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Ik ben nog steeds super blij met Puma. Zonder deze website heb ik hem niet kunnen vinden. Blij!! Ik had een vraag en deze werd netjes binnen enkele minuten beantwoord, en dat zelfs op zondag avond en daarna direct gereageerd op Puma. Marco, heel hartelijk dank voor je tijd.

Verbeterpunten of tips

Geen


9.5

Mark

Apeldoorn



Aanbeveling: Ja

Hoofddoel: Huisdier zoeken



Gepubliceerd op 26-12-2018

Totale beoordeling


Informatie op de website


Klantcontact


Algemene ervaring over deze website

Heel erg blij dat ik deze website gevonden heb. Ik vind het een heel goed Initiatief. Ik had enkele vragen en die werden prima en snel beantwoord. Bedankt.

Verbeterpunten of tips

Geen


Reactie van Herplaatsing-Huisdieren.nl

Beste Mark,

Heel erg bedankt voor deze dikke 9.5! Ben blij dat je tevreden bent met de service die wij verlenen.

Met vriendelijke groet,
Herplaatsing-Huisdieren.nl