Wie zijn wij? Nou, eigenlijk doe ik dit project alleen. Ik heb er bijna 10 maanden hard aan gewerkt. Eerst even voorstellen dan maar. Mijn naam is Marco Pavone en ben 39 jaar. Tijd gaat snel!


Ondernemend vanaf mijn 20ste


Ik ben vanaf mijn 20ste al ondernemend bezig. Ik heb een forum / website opgestart in 2001 speciaal voor mijn favoriete muziek, hardstyle. Die website werd vrij bekend in de jaren erna. Ik had meer dan 16.000 geregistreerde gebruikers over heel de wereld en mensen droegen op feesten mijn merchandise (met mijn logo bedrukte truien, t-shirts, longsleeves en tanktops. In 2009 heb ik een record label opgestart genaamd Screamer Hardstyle Recordings en bracht 3 platen uit en alle 6 de tracks verschenen op 10 verschillende verzamel CD's. Kort daarna ging mijn interesse echter naar iets anders uit en ik doe nu niets meer met het label.
Ik was al vanaf 2001 erg druk met programmeren en werd er steeds beter in. Ik maakte enkele projecten voor reparatiebedrijven en een tool die ik zelf op het werk gebruikte. Vrienden van mij adviseerden mij een eigen bedrijf op te starten en diensten aan te gaan bieden. Zo gezegd, zo gedaan en in Januari 2014 was het eindelijk zover. Future Web Development was geboren! Gespecialiseerd in RMA / CMA systemen (Enterprise Resource Planning) voor bedrijven.

Eind December 2015 kreeg ik het idee om Herplaatsing-Huisdieren.nl op te zetten. Sinds die dag ben ik druk achter de schermen bezig geweest om het te maken tot wat het nu geworden is. Begin april van 2016 heb ik Herplaatsing-Huisdieren.nl geregistreerd bij de KvK als extra handelsnaam. Herplaatsing-Huisdieren.nl is een onderdeel van Future Web Development.


Max
Ik ben op het idee gekomen om deze website te maken doordat wij zelf op zoek waren naar "Max". De zoektocht was lang en iedere keer als we reageerden op een advertentie was het hondje al weg. Op een gegeven moment dachten we dat we een mooie pup gevonden hadden. Bij navraag bleek dat er nog 4 pups vrij waren. We hadden een afspraak gemaakt om de volgende dag langs te komen. Maar vóór vertrek toch nog even op internet wat informatie over deze fokker gezocht. Na wat speurwerk ontdekten we dat de verkoper een "broodfokker" was en pups voordelig opkocht in Roemenië en binnen een paar dagen illegaal en voor grof geld doorverkocht. Dikwijls waren deze pups nog ziek ook. Veel mensen waren gedupeerd omdat hun pup binnen 1 of 2 dagen overleed aan parvo of een andere ziekte. We hebben direct de afspraak afgezegd na het lezen van die narigheden, want dit wilden we dus niet meemaken.

Herplaatsing-Huisdieren.nl is de juiste site voor personen die zijn/haar huisdier (noodgedwongen) om wat voor reden dan ook (verhuizing, scheiding, allergie, gezinsuitbreiding etc) een nieuw baasje wil geven. Je wilt dan dat je beste vriend, je maatje, een goed onderkomen, de beste zorg en vrijheid krijgt die jij ook gegeven hebt. Deze website is niet bedoeld om er veel geld aan te verdienen, maar uitsluitend om te herplaatsen. Via ons zelf ontwikkelde unieke score- en matching systeem kan je zien welk nieuw baasje het beste bij je huisdier past. Van elke geïnteresseerde zie je een procent percentage van 1 tot 100. Hiermee kan je zien hoe goed deze persoon en de woon-, thuis situatie bij je huisdier past. Wij geven slechts advies, je bepaalt zelf wie je wilt uitkiezen als nieuw baasje. Je kunt een kennismakingsgeprek aanvragen en valt dit niet positief uit kan je telkens opnieuw kiezen totdat je huisdier herplaatst is.

Ook is deze website bedoeld voor mensen die een, voor hen geschikt, huisdier zoeken.Door het unieke score- en matching systeem kan je zien welke nieuwe baasjes het beste bij je huisdier past. Je bent nergens toe verplicht en kunt zelf bepalen wie het beste aan je verwachtingen voldoet. Wij geven je enkel en alleen advies op bepaling van thuis- woon- en gezinssituatie van de geïnteresseerden.

Veel plezier op deze website en mocht je vragen hebben dan hoor ik dit graag!Marco Pavone Max
Founder Inspiratie bron