Herroeping

Bij Herplaatsing-Huisdieren.nl is een herroeping eigenlijk niet aan de orde omdat wij een platform zijn die huisdieren en nieuwe baasjes matchen. Tevens zijn de huisdieren die aangeboden worden op onze website nog steeds bij de huidige eigenaren in huis.

Toch kan het zijn dat er, ondanks ons unieke score- en matching systeem geen goede match is.

De nieuwe eigenaar kan het huisdier binnen 14 dagen retour brengen mits hij/zij daar een gegronde reden voor heeft, zoals bijvoorbeeld een verzwegen ziekte of hoge medische onkosten in de nabije toekomst of als er uiteindelijk toch geen klik is met het huisdier of als deze niet goed samen gaat met al huidige huisdieren. De nieuwe eigenaar krijgt dan het volledige bedrag terug indien er een vergoeding betaald is voor het huisdier. De vergoeding dient dan ook binnen 14 dagen terugbetaald te worden. Wel is het dan noodzakelijk dat het huisdier terug gebracht is bij de voormalige eigenaar. Als er geen vergoeding voor het huisdier betaald is (omdat deze kosteloos aangeboden is door voormalige eigenaar) hoeft er natuurlijk niets terugbetaald te worden.

Houdt er rekening mee dat de kosten voor het plaatsen of de bemiddelingskosten voor het reageren niet terugbetaald wordt, omdat je al gebruik hebt gemaakt van onze services en geen fysieke producten. Uiteraard kunnen we altijd in overleg kijken hoe we dit het beste samen kunnen oplossen.

Komen jullie er niet samen uit, dan is de beslissing van Herplaatsing-Huisdieren.nl bindend.

Voor al je vragen kan je ons mailen op info@herplaatsing-huisdieren.nl.