Een liefdevol baasje voor jouw hond, kat of konijn?

Herplaatsen van honden, katten en konijnen die een nieuw baasje zoeken

Elk dier verdient een eigen plekje. Van een hond tot een kat, van een cavia tot een konijn. Een huisdier moet zich thuis kunnen voelen. Ben je al voor een lange tijd op zoek naar een leuke of lieve hond, kat of konijn om te adopteren? Dan is ons platform de place to be! Dankzij ons unieke score- en matching systeem ben jij in staat om precies te zien welk dier bij jou het beste past. Zou je liever je huisdier een ander plekje geven? Ook voor mensen die hun hond, kat of konijn willen herplaatsen ben je bij ons aan het juiste adres!

Dé place to be voor dierenbezitters
Onze website is de beste plek voor personen die zijn/haar hond, kat of konijn moeten herplaatsen. Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien ben je van plan om te verhuizen. Misschien heb je een allergie. Of misschien ben je door een scheiding niet meer in staat om voor jouw huisdier te zorgen. Ongeacht de reden is het noodzakelijk om jouw hond of kat een goed plekje te geven. Of het nu gaat om een Duitse herder, Franse Bulldog, een puppy of een Maine Coon, je wilt dan dat je beste vriend altijd voorzien is van een goed onderkomen. Voor een huisdier is de beste zorg en een hoge mate van vrijheid nu eenmaal ontzettend belangrijk.

Vind een nieuw baasje met onze unieke score- en matching systeem
Dankzij ons zelf ontwikkelde unieke score- en matching systeem is het mogelijk om in één oogopslag te zien welke baasje het beste bij je huisdier past. Dit zorgt ervoor dat het herplaatsen van jouw kat, hond of zelfs konijn een fluitje van een cent zal zijn. Neem snel een kijkje bij het openstaande overzicht van huisdieren als je zelf op zoek bent naar een leuk huisdier voor bij jou in huis. Onze site is namelijk ook geschikt voor iedereen die een nieuwe hond, kat of konijn wil adopteren!

Marco van Herplaatsing-Huisdieren.nl
Oprichter / CEO

Nieuwe functie: Zoekprofielen

Nieuwe functie op Herplaatsing-Huisdieren.nl is LIVE: Zoekprofielen.

Nieuwe functie: Zoekprofielen
Het zoekprofiel is speciaal voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuw huisdier, ofwel een plaatsingsadres aanbieden. Huisdiereigenaren kunnen op deze manier zelf op zoek naar het beste herplaatsingsadres van hun huisdier. In plaats van dat huisdiereigenaren een hond of kat voor herplaatsing aanbieden en geïnteresseerden daar op reageren, is het nu juist omgekeerd. Huisdiereigenaren kunnen geïnteresseerden met een zoekprofiel een bericht sturen wanneer ze denken dat hij/zij het perfecte baasje voor hun huisdier zal zijn.

De zoekprofielen zijn volledig anoniem, er zijn geen namen of persoonlijke gegevens zichtbaar, tenzij je aangeeft dat je dat wel graag wilt. In het zoekprofiel kun je verschillende gegevens vermelden; of je op zoek bent naar een hond of een kat, een specifiek ras, het geslacht en de (uiterlijke) kenmerken van het huisdier, maar ook zaken op het gebied van vaccinaties, castratie en medische gegevens. Daarnaast kun je jezelf voorstellen en een persoonlijk bericht toevoegen.

Met een Premium- of Platinum zoekprofiel kan je zelfs foto's van je thuis- en leefomgeving plaatsen, zodat de huidige eigenaar direct een goed beeld heeft of jouw omgeving bij zijn/haar huisdier past. Daarnaast verschijn je met een Premium- of Platinum zoekprofiel altijd helemaal bovenaan in de resultaten.

Selecteer alvast een aantal mooie foto's van jouw thuissituatie, schrijf een wervende tekst en maak nu een zoekprofiel aan via Maak een nieuw zoekprofiel aan.
 • Het zoekprofiel is volledig geïntegreerd in ons systeem en database

 • Het zoekprofiel is voor iedereen zichtbaar

 • Het zoekprofiel is volledig anoniem, tenzij je wilt dat je naam zichtbaar word gemaakt

 • Het zoekprofiel is 12 maanden geldig en stopt automatisch

 • Kan op elk moment op pauze gezet- of verwijderd worden

 • Je kan aangeven of je een specifiek ras zoekt of een volledig rassengroep

 • Je kan een profiel-, familie foto toevoegen *

 • Uitgebreide toelichting naar waar je precies op zoek bent

 • Persoonlijk bericht toevoegen (schrijf een wervende tekst) *

 • Thuis- en leefomgeving foto's toevoegen *

 • SMS alert bij elke reactie *

 • Eenvoudig te upgraden naar een hoger pakket

 • Verstuur makkelijk een uitnodiging van je eigen aanmelding

 • Nodig een vriend uit die 35% korting ontvangt op premium/platinum pakket

 • Je kan een zoekprofiel makkelijk delen op je social media pagina's of direct met je vrienden

 • Uitgebreide zoekfunctie en mogelijk om te filteren op alleen profielen met leefomgeving foto's of profiel-, familie foto's

*Opties beschikbaar afhankelijk van het gekozen pakket
Heb je vragen over deze nieuwe functie? Stuur ons gerust een bericht!

Onze bezoekers zijn enthousiast!

Bezoekers beoordelen ons met een 9.3 uit 253 beoordelingen en daar zijn we trots op!

Score

In de schijnwerpers


Vai


Teef
3 jaar oud
Kaukasische Owcharka

Pluto


Reu
5 jaar oud
Duitse Herder

Pongo


Reu
5 jaar oud
American Staffordshire Terrier

Blij met onze service? Trakteer ons op een kopje koffie!

Of je nu een pluizige metgezel hebt geadopteerd of een warm thuis hebt gevonden voor een huisdier dat je niet kon behouden, we zijn blij dat we hebben kunnen helpen!

Als je blij bent met onze service, kun je overwegen om ons een virtueel kopje cappuccino aan te bieden. Het is als een vrolijke knipoog naar onze inzet en toewijding. Jouw steun helpt ons om de wereld van huisdieren nog mooier te maken en maakt het mogelijk dat meer staartjes kwispelen van blijdschap.

Natuurlijk is dit helemaal optioneel, geen verplichtingen. Onze liefde voor dieren blijft onvoorwaardelijk. Bedankt dat je ons hebt gekozen om een verschil te maken voor onze harige vrienden. We zijn dankbaar voor mensen zoals jij!

Jouw huisdier op de beste manier herplaatsen

In tegenstelling tot wat veel mensen nog wel eens denken is het helemaal niet zo lastig om jouw huisdieren te herplaatsen. Wel is het zo dat je weet wat je moet doen. Om je wat beter op weg te helpen hebben we in dit artikel alles op een rijtje gezet wat je moet weten omtrent het herplaatsen van jouw hond, kat of konijn.

Jouw huisdieren op de beste manier herplaatsen
Het belang van de juiste herplaatsing
Voor ieder huisdier is het noodzakelijk dat hij of zij opgroeit in een veilige omgeving. Dieren moeten ook wennen aan een nieuwe leefomgeving en er moet de nodige tijd gespendeerd kunnen worden aan het huisdier om hem op te laten groeien. Knuffelen, spelen en aaien zijn dan ook echt ontzettend belangrijk. Nu is dit niet altijd mogelijk; wellicht ben je erachter gekomen dat je een allergie hebt gekregen voor jouw hond of misschien verhuis je wel naar een nieuwe woning waardoor er geen plek is voor jouw kat.

Om ervoor te zorgen dat jouw hond, kat of konijn kan opgroeien in een veilige omgeving is het mogelijk om jouw huisdier een nieuw plekje te geven. Dit kun je doen door jouw huisdier te herplaatsen. Door je huisdier onder te brengen in een ander liefdevol huishouden laat je zien dat je het beste met jouw huisdier voor hebt, hoe lastig het ook is om deze stap te maken. Wij zijn dé keuze als het aankomt op het herplaatsen of het aanschaffen van jouw kat, hond of konijn.

Tips voor het herplaatsen
Nu je weet waarom het zo belangrijk is om jouw hond, kat of konijn te herplaatsen als je er niet meer voor kunt zorgen is het tijd om te kijken naar de beste tips en tricks die wij je mee kunnen geven. Dankzij deze tips en tricks zorg je ervoor dat je zeker weet dat jouw huisdier op de juiste plek terecht zal komen. Houd deze tips echt altijd in het achterhoofd als je besluit om jouw huisdier onder te brengen bij een nieuwe eigenaar.
 • Kies niet voor Marktplaats - één van de belangrijkste tips die wij mee kunnen geven is om je huisdier niet via Marktplaats van de hand te doen. De reden hiervoor is simpel; je weet bij deze optie namelijk niet zeker of jouw huisdier wel bij het juiste baasje terecht zal komen. Dit komt door het feit dat er geen grondig selectieproces plaatsvindt voor het kiezen van het nieuwe baasje. Kies je voor Herplaatsing-Huisdieren.nl dan zal je je hier geen zorgen over hoeven te maken.

 • Denk aan je huisdier - de volgende tip is om altijd te denken aan je huisdier. Het gaat nu eenmaal om de belangen van het dier, niet om het belang van jou als eigenaar. Als je merkt dat de nieuwe potentiële kopers niet het beste met je huisdier voor hebben dan is het geen enkel probleem om alsnog af te zeggen. Door de belangen van jouw huisdier voorop te stellen weet je zeker dat je jouw huisdier met een goed gevoel af kunt geven.

 • Neem de tijd - onze laatste tip is om echt de tijd te nemen bij het herplaatsen. Je wilt namelijk zeker weten dat je jouw huisdier een nieuw plekje kunt geven waar jij je helemaal mee op je gemak voelt. Het is dan ook echt niet erg om de tijd te nemen voor het herplaatsen van jouw huisdier. Denk er goed over na en bespreek nog eens goed of je echt afstand wilt doen van jouw huisdier. Het is namelijk niet de bedoeling dat je achteraf spijt krijgt van je keuze. Aangezien het een hele belangrijke keuze is om te maken moet je hier echt de tijd voor nemen.
Door deze tips en tricks in het achterhoofd te houden en door tegelijkertijd gebruik te maken van onze site zal ook jij ervoor kunnen zorgen dat je jouw huisdier met succes kunt verplaatsen.

Jouw huisdieren op de beste manier herplaatsen
Dé plek voor het herplaatsen en adopteren van huisdieren
Dankzij onze site weet je zeker dat je in staat bent om jouw hond, kat of zelfs konijn een nieuw plekje te geven. Wij hebben het mogelijk gemaakt om een ideaal baasje te vinden met behulp van het score- en matching systeem. Dit systeem maakt het herplaatsen van jouw huisdier een stuk eenvoudiger dan voorheen. Dankzij ons systeem kan je een huisdier koppelen aan een baasje wat echt past bij het dier. Is het nieuwe baasje op zoek naar een rustige hond of geeft hij of zij toch de voorkeur aan een actiever ras? De mogelijkheden voor zowel het adopteren of herplaatsen van een hond of kat zijn eindeloos middels onze site.

Door de informatie uit dit artikel weet je als het goed is beter waar je op moet letten bij het herplaatsen van jouw hond, kat of konijn. Bij ons op de site ben je echt aan het juiste adres voor het herplaatsen van honden, katten en konijnen. Door middel van deze site zal je dan ook zeker weten dat je jouw huisdier een goed plekje kunt geven. Wil je meer te weten komen over onze werkwijze en over het selectieproces? Kijk dan zeker nog even verder op onze site. Hier is namelijk nog veel meer info te vinden die mogelijk van belang kan zijn bij het maken van een keuze.Meld je huisdier nu aan

Deze website is speciaal voor huisdieren die herplaatst moeten worden doordat men bijvoorbeeld niet meer voor hem/haar kan zorgen, vanwege gezinsuitbreiding of omdat er geen huisdieren toegestaan zijn in de nieuwe woning etc. Je wilt natuurlijk dat je beste vriend, je maatje, een goed onderkomen en de beste zorg en vrijheid krijgt die u ook gegeven hebt.


Huisdier direct aanmelden
Vind je perfecte baasje

Vind je perfecte match

Door ons unieke score- en matching systeem kan je zien welke nieuwe baasjes het beste bij je huisdier passen. Je bent nergens toe verplicht en kunt zelf bepalen wie het beste aan je verwachtingen voldoet.