Onze voordeelbundels

Wij rekenen standaard €9.49 bemiddelingskosten voor je reactie. Je betaalt per reactie op elk huisdier. Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van één van onze voordeelbundels.

Heb je moeite met kiezen of merk je dat je vaak geen uitnodiging ontvangt voor een kennismakingsgesprek? Dan zijn onze voordeelbundels misschien iets voor jou. Deze bundels zijn geldig voor 12 maanden en bieden je de mogelijkheid om 5 reacties achter te laten bij verschillende huisdieren, of zelfs onbeperkt te reageren, afhankelijk van de gekozen bundel.

Als je voor deze voordeelbundel kiest hoef je niet nog eens €9.49 te betalen. Je selecteert de voordeelbundel en je kan deze direct gebruiken voor je reactie op het huisdier of huisdieren waar je op wilt reageren. Na de betaling van de bemiddelingskosten zullen je gegevens, samen met de score van ons unieke score- en matching systeem doorgestuurd worden naar de huidige eigenaar.

Ontdek de ultieme vrijheid met onze Unlimited-bundel. Voor een eenmalig bedrag van € 39.99 krijg je onbeperkte toegang tot ons platform, zonder beperkingen op het aantal reacties of de tijdsduur. Of je nu op zoek bent naar je perfecte huisdier of regelmatig wilt reageren op nieuwe aanbiedingen, de Unlimited-bundel biedt je de flexibiliteit en gemoedsrust die je verdient. Terwijl andere bundels na 12 maanden aflopen, blijft de Unlimited-bundel geldig voor altijd, waardoor het de ultieme keuze is voor langdurig gebruik. Ontdek vandaag nog de voordelen van eindeloze mogelijkheden en maak de beste keuze voor jou en je toekomstige huisdier.

Hieronder kan je de prijzen vinden die wij hanteren. Bij ons betaal je alleen voor de voorbeelbundel prijs zoals hieronder aangegeven zonder extra verborgen kosten. Alle prijzen zijn vrijgesteld van btw o.g.v. artikel 25 Wet OB.

VOORDEELBUNDEL
PREMIUM

€ 26.99

VOORDEELBUNDEL
PLATINUM

€ 32.99

VOORDEELBUNDEL
UNLIMITED

€ 39.99

Bij een match kans op kennismakingsgesprek
met huidige eigenaar
Na uitnodiging direct zelf contact met de
huidige eigenaar
Totaal aantal reacties 5 Onbeperkt Onbeperkt
Geldigheidsduur 12 maanden 12 maanden Onbeperkt
Gratis Platinum zoekprofiel 0 1 5
Je betaalt een eenmalig bedrag
Direct te gebruiken
Geldig voor alle diersoorten (hond, kat of konijn)
Direct een SMS alert bij uitnodiging
Alert PRO inbegrepen
Automatisch verlengd