Uitleg over zoekprofielen
Categorie Zoekprofielen | Aantal keer bekeken 120


Het zoekprofiel is speciaal voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuw huisdier, ofwel een plaatsingsadres aanbieden. Huisdiereigenaren kunnen op deze manier zelf op zoek naar het beste herplaatsingsadres van hun huisdier. In plaats van dat huisdiereigenaren een hond of kat voor herplaatsing aanbieden en geïnteresseerden daar op reageren, is het nu juist omgekeerd. Huisdiereigenaren kunnen geïnteresseerden met een zoekprofiel een bericht sturen wanneer ze denken dat hij/zij het perfecte baasje voor hun huisdier zal zijn.

De zoekprofielen zijn volledig anoniem, er zijn geen namen of persoonlijke gegevens zichtbaar, tenzij je aangeeft dat je dat wel graag wilt. In het zoekprofiel kun je verschillende gegevens vermelden; of je op zoek bent naar een hond of een kat, een specifiek ras, het geslacht en de (uiterlijke) kenmerken van het huisdier, maar ook zaken op het gebied van vaccinaties, castratie en medische gegevens. Daarnaast kun je jezelf voorstellen en een persoonlijk bericht toevoegen.

Met een Premium- of Platinum zoekprofiel kan je zelfs foto's van je thuis- en leefomgeving plaatsen, zodat de huidige eigenaar direct een goed beeld heeft of jouw omgeving bij zijn/haar huisdier past. Daarnaast verschijn je met een Premium- of Platinum zoekprofiel altijd helemaal bovenaan in de resultaten waardoor je sneller gevonden kan worden.


Lees meer: Zoekprofiel informatie


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail