Ik wil reageren op een huisdier
Categorie Ik ben op zoek naar een huisdier | Aantal keer bekeken 521


Als je interesse hebt in een huisdier of wil je direct reageren dan kan dat uitsluitend via onze website. Open het profiel van het desbetreffende huisdier en klik op "Reageren op huisdier".


Door gebruik te maken van ons unieke score- en matching systeem kan de huidige eigenaar in één oogopslag zien wie er het beste bij zijn/haar huisdier past. De huidige eigenaar geeft aan wat hij/zij belangrijk vindt voor een perfecte match en wat er bijvoorbeeld noodzakelijk is.

Voorbeeld:

Stel dat je reageert en in een flat of appartement woont en de huidige eigenaar wenst bijvoorbeeld een (woon)huis met een tuin die ook nog afgesloten kan worden dan zal er met jou geen match zijn. Als het niet noodzakelijk is dat er een (woon)huis met tuin is, kan er in dit geval wel een match zijn.

Zodra je reageert op een huisdier dien je enkele vragen in te vullen zoals de thuis-, woon- en leefomgeving en dan komt er aan het eind een score uitgerold welke voorgelegd wordt aan de huidige eigenaar. De huidige eigenaar kan dan bepalen om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van je thuis- woon- en leefomgeving krijg je een score tussen 10% en 100%. Als het eerste kennismakingsgesprek goed bevalt kan er eventueel een tweede kennismakingsgesprek plaatsvinden bij jou thuis zodat de huidige eigenaar dan kan zien waar zijn/haar huisdier eventueel naar toe gaat en dan een definitieve beslissing kan nemen. De huidige eigenaar beslist wat er uiteindelijk gaat gebeuren.

Wij rekenen standaard € 9.49 bemiddelingskosten voor je reactie doordat je gebruik maakt van ons unieke score- en matching systeem en om zo te perfecte match voor te leggen aan de huidige eigenaar. Omdat elke wensen en eisen van de huidige eigenaar anders zijn dient er bij elke reactie een nieuwe score berekend te worden.

Moeite met kiezen of wil je gewoon op meer huisdieren reageren? Maak dan gebruik van één van onze voordeelbundels.


Hopelijk zien we je reactie verschijnen via onze website en zal je snel worden uitgekozen voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer: Onze voordeelbundels


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail