Ik ben op zoek naar een huisdier
Categorie Ik ben op zoek naar een huisdier | Aantal keer bekeken 203


Ben je op zoek naar een nieuw huisdier om je gezin compleet te maken? Bij ons ben je aan het juiste adres! Met ons unieke score- en matching systeem helpen we je het perfecte huisdier te vinden dat naadloos past bij jouw leefomgeving en levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een speelse hond, een knuffelige kat of een ander huisdier, wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van het adoptieproces. Ontdek vandaag nog hoe wij jou kunnen helpen om je nieuwe beste vriend te vinden!

Door gebruik te maken van ons unieke score- en matching systeem kan de huidige eigenaar in één oogopslag zien wie er het beste bij hun huisdier past. De huidige eigenaar geeft aan wat hij/zij belangrijk vindt voor een perfecte match en wat er bijvoorbeeld noodzakelijk is.

Voorbeeld:

Stel dat je reageert en in een flat of appartement woont en de huidige eigenaar wenst bijvoorbeeld een (woon)huis met een tuin die ook nog afgesloten kan worden dan zal er met jou geen match zijn. Als het niet noodzakelijk is dat er een (woon)huis met tuin is, kan er in dit geval wel een match zijn.

Zodra je reageert op een huisdier dien je enkele vragen in te vullen zoals de thuis-, woon- en leefomgeving en dan komt er aan het eind een score uitgerold welke voorgelegd wordt aan de huidige eigenaar. De huidige eigenaar kan dan bepalen om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van je thuis- woon- en leefomgeving krijg je een score tussen 10% en 100%. Als het eerste kennismakingsgesprek goed bevalt kan er eventueel een tweede kennismakingsgesprek plaatsvinden bij jouw thuis zodat de huidige eigenaar dan kan zien waar zijn/haar huisdier eventueel naar toe gaat en kan dan eventueel naar toe gaat en zou dan een definitieve beslissing kunnen nemen.


Ben je geïnteresseerd in een huisdier of wil je direct reageren? Dat kan alleen via onze website. Ga naar het profiel van het gewenste huisdier en klik op "Reageren op huisdier"
.Hopelijk zien we je reactie verschijnen via onze website en zal je snel worden uitgekozen voor een kennismakingsgesprek.

Ga naar: Bekijk alle beschikbare huisdieren


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail