Ons unieke score- en matching systeem
Categorie Aan de slag | Aantal keer bekeken 124


Dankzij ons platform weet je zeker dat je in staat bent om jouw hond, kat of zelfs konijn een nieuw plekje te geven. Wij hebben het mogelijk gemaakt om een ideaal baasje te vinden met behulp van ons unieke score- en matching systeem.

Ons systeem maakt het herplaatsen van jouw huisdier een stuk eenvoudiger dan voorheen. Dankzij ons systeem kan je een huisdier koppelen aan een baasje wat echt past bij het dier. Is het nieuwe baasje op zoek naar een rustige hond of geeft hij of zij toch de voorkeur aan een actiever ras? De mogelijkheden voor zowel het adopteren of herplaatsen van een hond of kat zijn eindeloos middels ons platform.

Door gebruik te maken van ons unieke score- en matching systeem kan de huidige eigenaar in één oogopslag zien wie er het beste bij zijn/haar huisdier past. De huidige eigenaar geeft aan wat hij/zij belangrijk vindt voor een perfecte match en wat er bijvoorbeeld noodzakelijk is.

Zodra iemand reageert op een huisdier dient deze enkele vragen in te vullen zoals de thuis-, woon- en leefomgeving en dan komt er aan het eind een score uitgerold welke voorgelegd wordt aan de huidige eigenaar. De huidige eigenaar kan dan bepalen om de geïnteresseerde(n) uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van de thuis- woon- en leefomgeving komt er een score tussen 10% en 100%. Als het eerste kennismakingsgesprek goed bevalt kan er eventueel een tweede kennismakingsgesprek plaatsvinden bij de geïnteresseerde(n) thuis zodat de huidige eigenaar dan kan zien waar het huisdier eventueel naar toe gaat en zou dan een definitieve beslissing kunnen nemen.Ga naar: Bekijk alle beschikbare huisdieren
Ga naar: Huisdier aanmelden


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail