Vereisten voor adoptie bekijken
Categorie Ik ben op zoek naar een huisdier | Aantal keer bekeken 124


Bij elk huisdier op onze website staan specifieke vereisten vermeld die cruciaal zijn voor een succesvolle herplaatsing. Je kunt deze vereisten bekijken door te klikken op het i-icoontje naast de gevraagde vergoeding op het profiel van het huisdier. Zo weet je precies welke criteria van toepassing zijn en of deze passen bij jouw thuis- en woonsituatie.


In sommige gevallen zijn er geen vereisten nodig voor de plaatsing van een huisdier. Dit betekent dat er altijd een match zal zijn, ongeacht je thuis- en woonsituatie. We streven ernaar om elke huisdierplaatsing zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen, en we zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces.

We raden je aan om een Pre-Alert in te stellen.

Dankzij onze Pre-alert notificaties hoef je niet langer urenlang te zoeken naar jouw ideale huisdier. Zodra een hond of kat wordt aangemeld die aansluit bij jouw wensen en behoeften, sturen wij je een e-mail notificatie. Dit bespaart je kostbare tijd en stelt je in staat om je aandacht te richten op de dieren die echt belangrijk zijn voor jou. Op de profielpagina van elke aanmelding zie je direct of er een match is! Zodra er een match is, wordt dit aangeduid met een speciale tag: MATCH!

Hierdoor kun je dus vooraf al zien of je een match hebt met dat huisdier. Dit maakt het gemakkelijker om te bepalen welke aanmeldingen je verder wilt bekijken en waarop je eventueel wilt reageren.

Ga naar: Pre-Alert informatie en instellen
Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail