Standaarduitnodiging opstellen
Categorie Zoekprofiel dashboard | Aantal keer bekeken 126


Met deze functie je een standaarduitnodiging opstellen die je kunt gebruiken voor elke reactie. Dit biedt je de mogelijkheid om snel en efficiënt in contact te komen met potentiële nieuwe baasjes voor je huisdier. Natuurlijk heb je nog steeds de mogelijkheid om bij elke uitnodiging je bericht aan te passen voor verzending, zodat het persoonlijker en specifieker is voor de ontvanger.

Op basis van de gegevens van je huisdier wordt een tekst automatisch gegenereerd. Deze tekst bevat de belangrijkste kenmerken en informatie over je huisdier, zoals leeftijd, geslacht, ras en unieke eigenschappen. Je kunt deze tekst naar wens aanpassen om hem persoonlijker te maken. Zorg ervoor dat je de belangrijke kenmerken van je huisdier behoudt, zodat de ontvanger alle essentiële informatie krijgt. Je hebt de mogelijkheid om uit vijf verschillende versies te kiezen zodat er altijd iets bij zit wat je bevalt.


Hoewel je een standaarduitnodiging opstelt, heb je nog steeds de mogelijkheid om bij elke uitnodiging je bericht verder aan te passen voordat je het verzendt. Dit maakt het gemakkelijk om een persoonlijke en relevante boodschap te sturen naar elke potentiële nieuwe eigenaar.


Ga naar: Zoekprofiel dashboard



Gerelateerde artikelen


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail