Informatie over bemiddelingskosten
Categorie Ik ben op zoek naar een huisdier | Aantal keer bekeken 144


Wanneer je reageert op een huisdier op ons platform, brengen wij bemiddelingskosten van € 9.49 in rekening. Deze kosten zijn voor gebruik van ons unieke score- en matching systeem, waarmee we streven naar de best mogelijke match tussen huisdier en nieuwe eigenaar.

Het is belangrijk om te begrijpen dat deze bemiddelingskosten niet restitueerbaar zijn in verschillende situaties. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je niet geselecteerd wordt als de nieuwe eigenaar, wanneer de huidige eigenaar besluit het huisdier elders te herplaatsen, wanneer je geen uitnodiging ontvangt voor een kennismakingsgesprek, wanneer je ervoor kiest om je reactie in te trekken, of wanneer het huisdier van onze website wordt verwijderd omdat de herplaatsing niet doorgaat.

Het reageren op een huisdier impliceert het gebruik van onze diensten, inclusief de tijd en middelen die worden geïnvesteerd in het matchen van huisdieren met potentiële nieuwe eigenaren. Daarom kunnen we geen restitutie. We streven er echter altijd naar om transparant te zijn en duidelijke informatie te verstrekken over ons beleid met betrekking tot bemiddelingskosten en restitutie.

Gerelateerde artikelen


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail