Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Bowie- Reeds herplaatst

1015x bekeken, aangeboden sinds 05-12-2023
Shih Tzu
favoriteGemarkeerd als favoriet: 2
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Reu
schedule   1 jaar oud
badge   Shih Tzu
location_on   Zaandam, Noord-Holland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 250.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Bowie verblijft op dit moment in een woon gemeenschap, waar hij zijn energie niet kwijt kan en hier ook niet kan wennen aan de stilte, etc. om hem heen. Wij hopen dan ook dat we op korte termijn iemand kunnen vinden die Bowie hier wil ophalen en hem een mooi, gelukkig, en liefdevol huis kan bieden. (PS: Zolang de advertentie hier nog staat, is de kans groot dat Bowie nog geen ander huisje heeft gevonden.) Dus lieve mensen, laat wat van jullie horen, want Bowie staat echt te springen, hij is het meer dan waard om met iemand mee te gaan die hem een warm huisje kan bieden.

  Sportief
  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Speels
  Allemansvriend

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Shih Tzu
Groep Gezelschapshonden
Geslacht Reu
Leeftijd 1 jaar
Vacht Langharig
Hoogte Klein, tot 35cm
Gecastreerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Nee
Kan makkelijk met katten zijn Ja
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Nee
Verharen van de vacht Weinig
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Ja
Gebruikt speciaal voer Ja
Wat voor voer Hills puppy voer
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Te weinig speelruimte in de tuin / geen tuin
  Overig

Bowie is een zeer lief, stoer, aanhankelijk, en enthousiast hondje dat niet kan wennen aan te lang alleen zijn (althans niet langer dan een aantal uur per dag) en het liefst bij mensen terechtkomt die er wat vaker voor hem kunnen zijn. Bowie is ook gek op kinderen en andere diertjes, hoewel hij katten soms een beetje enthousiast vindt, en grote honden niet echt zijn favorieten zijn. Natuurlijk heeft Bowie ook zo zijn momenten (wat logisch is); hij is nog aan het puberen (7 maandjes jong). Soms gromt hij een beetje, speelse dominantie, enzovoort. Maar met de juiste aanpak luistert hij goed. Ook op commando reageert Bowie zeer positief. Bowie is een zeer slim, leergierig mannetje, met voldoende pit en humor. Soms sleept hij zijn tipi tentje door heel het huis, echt hilarisch. Bowie is ook gek op knuffelen en kroelen, maar alleen als hij rustig ontspannen ligt te doezelen, of ligt te slapen, wordt hij liever eventjes met rust gelaten. Stoeien en ravotten vindt hij geweldig! Als Bowie lekker buiten kan rennen, raakt hij zijn energie ook weer even kwijt. Daarom zou een tuin zeer aangenaam zijn voor Bowie, of misschien een uitrenplantsoen of park dicht in de buurt. Bowie vindt het fijn als er mensen, kinderen, en dieren om hem heen zijn, maar hij vindt het niet fijn om te lang alleen te zijn. Bowie zou het dan ook niet erg vinden als er meerdere diertjes in huis zouden zijn of in een roedeltje terechtkomen met kleine hondjes. Bowie vindt het prettig als er aandacht aan hem wordt besteed (een echt allemans vriendje) en vindt het heerlijk als hij even over zijn buikje wordt gestreeld. Hij heeft zijn baasje(s) graag om hem heen. Ook autorijden vindt Bowie geen probleem, en ook slapen (snachts) gaat hem zeer goed af. Wel heeft hij voorkeur om in zijn tipi tentje te slapen, en als het te warm wordt, slaapt hij er gewoon naast (soms op een kleedje). Zijn tipi tentje, speeltjes, kleedjes, winter-regen jasje, en hondentuigje met uitrekbare lijn mogen gratis met hem mee. De voorkeur gaat uit naar mensen die wat vaker thuis kunnen zijn, met pensioen zijn, aan huis werken, of eventueel een ander hondenmaatje in huis hebben waar Bowie mee kan groeien, stoeien, en spelen. Bowie is een druk gezin ook gewend. Het motto van Bowie is: des te meer hondjes, mensen, of kinderen, des te meer gezelligheid. Mocht je serieus geinteresseerd zijn in deze super lieve knuffel banjer, reageer dan via deze website. Wie weet kunnen we jullie dan aan elkaar voorstellen. Lieve groetjes, Inge en poot van Bowie.