Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Beertje- Reeds herplaatst

924x bekeken, aangeboden sinds 03-01-2023
Franse Bulldog
favoriteGemarkeerd als favoriet: 2
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Teef
schedule   2 jaar oud
badge   Franse Bulldog
location_on   Dodewaard, Gelderland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 500.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Beste lezer, Wij hebben geen haast met de herplaatsing. Belangrijker vinden wij dat Beer bij het juiste baasje komt en die gek is op Beer. Kan met honden: ja, maar liever niet. Kan met katten: ja Kan met kinderen: ja Kan alleen zijn: Beer is altijd met haar zusje en onze oudere hond geweest. Het helemaal alleen zijn is ze niet gewend. Dit zal getraind moeten worden. Wagenziekte: nee Kan loslopen: nee, ze loopt hier altijd op ons omheinde erf, we zijn wel eens met haar gaan wandelen, maar los niet. Zindelijk: ja, maar de gaat hier door het hondenluik naar binnen en naar buiten. Het aangevende bij de deur dat ze naar buiten wil is nog niet getraind. Waaks: ja Kan traplopen: ja Heeft een tuin nodig: ja Gedrag in huis: Beer is een hele lieve hond in huis. Komt graag bij je zitten of liggen en vind het heerlijk om te knuffelen. Is echt nog een puppie, dus de gewoonlijke puppiestreken zijn nog aanwezig. Als ze een wc-rol ziet wil ze daar graag mee spelen. Ook planten vindt ze leuk om mee te spelen. Verder is ze graag buiten en geniet echt van in ze zon liggen Gedrag in een vreemde omgeving: Normaal gedrag, geen extra zenuwen. Gedrag aan de lijn: Beer loopt goed mee. Ze vindt het leuk om aan de lijn te lopen, alleen moet ze hier nog wel in getraind worden. Beertje loopt i.v.m. ons grote erf vaak gewoon los, vandaar dat ze nog niet heel veel ervaring heeft met het aan de lijn lopen. Gedrag naar andere honden: Wij hebben in de zomer van 2022 besloten om een puppie bij onze eigen hond te nemen. Wij hebben er toen voor gekozen om 2 pups uit hetzelfde nest te nemen. Naar onze oudste is Beer gezellig en gemoedelijk. Het probleem is alleen dat de zusjes samen niet goed gaan. Ze geven elkaar weinig ruimte en hebben regelmatig ruzie omdat ze jaloers zijn op elkaar. Dit is dan ook de reden waarom wij een gouden mandje voor Beer zoeken, wij gunnen ze beide een heel fijn huis en alle aandacht die ze verdienen. Gedrag naar katten: Wij hebben zelf geen katten, maar de katten uit de buurt laat ze met rust. Gedrag naar kinderen: Beer is gek op kinderen. Speelt op een hele leuke manier met onze zoon van 10, ook met zijn vriendjes. Gedrag naar onbekende mensen: Beer is een allemansvriend. Ze vindt mensen echt heel leuk en is aanhankelijk. Ze komt altijd bij iedereen een knuffel halen. Gedrag wanneer de hond alleen gelaten wordt: Goed, dan gaat ze lekker liggen slapen. Moet wel zeggen dat wij nooit meer dan een aantal uur per keer van huis af zijn. Daarnaast is het nu zo dat haar zusje en de oudere hond dan altijd bij haar zijn. Is ze helemaal alleen dan heeft ze last van verlatingsangst. Hiermee zal dus echt getraind moeten worden. Gedrag in de auto: Heel goed, gaat lekker om zich heen kijken of gaat liggen slapen. Wat de hond leuk vindt om te doen: Beer speelt het liefst de hele dag en als ze niet speelt komt ze lekker in je knieholte liggen om te slapen. En onze houtkachel is ze ook gek op, daar gaat ze graag voorliggen.

  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Speels
  Allemansvriend

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Franse Bulldog
Groep Gezelschapshonden
Geslacht Teef
Leeftijd 2 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Onbekend
Kan makkelijk met katten zijn Onbekend
Kan makkelijk met andere honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Nee
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar is altijd thuis (grootste gedeelte)

        

  Kan niet goed overweg met andere huisdieren

Beer is een schat van een hond. Ze is lief, aanhankelijk en een knuffelkont. Helaas gaat naarmate de honden ouder worden het niet goed in combinatie met haar zusje. Ze zijn over en weer erg jaloers naar elkaar. Waarom we Beer willen herplaatsen en niet haar zusje? Beer heeft meer zelfvertrouwen en wij denken dat zij een overgang beter kan verwerken. Haar zusje heeft minder zelfvertrouwen. Het gaat ons echt aan ons hart, wij hebben er veel verdriet van, maar wij gunnen ze beide een super huis waar ze helemaal gelukkig kunnen zijn. Met onze oudste hond van 5 gaat het samen super goed, de oudste staat bovenaan de roedel. De zussen kunnen er alleen samen niet uitkomen wie 2 en wie 3 is.