Morris - Reeds herplaatst

1992x bekeken, aangeboden sinds 31-03-2020
Europees Korthaar
Aantal reacties: 0 van
Match alert uitgeschakeld voor gasten

   Kater
   4 jaar oud
   Europees Korthaar
   Almelo, Overijssel (NL)

   Gevraagde vergoeding € 75,00 (excl. € 8.99 bemiddelingskosten)

   Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Vanaf 2015 zijn mijn zoon en ik de trotse eigenaren van een mooie kater, Scully. Mijn zoon is in 2017 op zichzelf gaan wonen en de kater verhuisde mee. Zelf kocht ik juni 2019 een nieuw katertje, Morris. Hij is geboren op een boerderij op 11-04-2019, dus nu 11 maanden. Door verdrietige omstandigheden woont mijn zoon weer bij mij en woont Scully dus ook weer hier. Scully was al onze kat voordat Morris ooit was geboren. Nu blijkt het absoluut niet goed te gaan tussen de 2, (allebei gecastreerde) katers. Scully is ouder, groter en sterker en Morris is doodsbang. Hij wordt achterna gezeten en duikt de hele dag onder de dekens van mijn bed. We houden Scully en Morris nu gescheiden, om en om alleen op de slaapkamer en de ander de rest van het huis, maar dit is geen lange termijn oplossing.

In angst leven is absoluut een no-go. Ik zou nooit Morris wegdoen als ik niet zeker zou weten dat hij het echt goed zal krijgen.

We hebben we met Feliway Friends opnieuw geprobeerd om Scully en Morris even samen te zetten. Dat ging niet goed. Scully vloog hem echt achterna en Morris vloog letterlijk naar boven, onder de dekens.

Ik heb besloten om een ander huis te zoeken voor Morris. Hij is trouwens gecastreerd, gechipt en geregistreerd. Morris is op een boerderij geboren. Zijn vader, waarvan ik hoorde dat die daar wel woont, was helemaal schuw en had totaal geen contact met mensen. Daarvan heeft hij natuurlijk wel genen. Zijn moeder was wel onder de mensen.

Morris is een katertje die op zich wat stressig is, maar bij mij werd hij wel steeds aanhankelijker. Hij slaapt altijd bij mij op bed en naast mij op de bank maar ook wel op mijn schoot. Dat wil híj dan wel zelf bepalen. Het is op zich een heel lief diertje. Verder is hij bang voor anderen. Hij woont dus het liefste bij iemand alleen. Morris is kerngezond en heeft een heuse echte zorgverzekering.

  Eigenwijs
  Gehoorzaam
  Jachtinstinct
  Speels
  Angstig
  Nerveus
  Stress gevoelig

Item Price
Ras Europees Korthaar
Groep Kortharige
Geslacht Kater
Leeftijd 4 jaar
Kort/langharig Kortharig
Gecastreerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Nee
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Nee
Kan makkelijk met honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Zindelijk Ja
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een woonhuis / appartement met tuin
  Nieuwe eigenaar heeft een afgesloten tuin
  Nieuwe eigenaar heeft geen kinderen

        

  Kan niet goed overweg met andere huisdieren