Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Luna - Reeds herplaatst

2602x bekeken, aangeboden sinds 12-10-2021
Kruising tussen Labrador Retriever en Weimaraner
favoriteGemarkeerd als favoriet: 2
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Teef
schedule   6 jaar oud
badge   Kruising tussen Labrador Retriever en Weimaraner
location_on   Vleuten, Utrecht (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 300.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Zoals vermeld doe ik dit met pijn in mijn hart en doet me dit heel veel verdriet, echter soms moet je een beslissing nemen in het belang van de hond. Het is van het grootste belang dat Luna terechtkomt bij iemand die ervaring, tijd en aandacht heeft. De gevraagde vergoeding is in overleg en wordt bij voorkeur ingezet om cursussen voor Luna te betalen.

Na een telefonische kennismaking volgt een bezoek op neutraal terrein, daarna een huisbezoek en logeerpartij. schrikt dit je niet af, dan hoor ik graag van je.

  Sportief
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Speels
  Waaks

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Kruising tussen Labrador Retriever en Weimaraner
Groep Kruising
Geslacht Teef
Leeftijd 6 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Nee
Kan makkelijk met andere honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Weinig
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Kan niet goed overweg met andere huisdieren

Wij zijn op zoek naar een nieuw huis voor onze Luna.Met heel veel verdriet en pijn in ons hart zijn wij op zoek naar een nieuw huis voor onze Luna.Luna is een kruising tussen een Weimaraner en een field trial-labrador van 3,5 jaar oud. Super mooi en heel lief voor mensen en kinderen.Wij hebben Luna als herplaatser 6 maanden geleden in huis genomen. Zij is destijds uit huis geplaatst omdat het gezin waarin zij is opgegroeid bestaat uit 4 kinderen en Luna tijdens de zwangerschap van baby 3 beschermdrang is gaan ontwikkelen. In eerste instantie acceptabel, maar naarmate het kindje ouder werd - begon Luna uit te vallen naar (vreemde) honden wanneer zij aan de wandel waren. Daarnaast had Luna verlatingsangst, en kon lastig tegen onvoorspelbaarheid. Dit drukke gezin bleek voor Luna niet fijn te zijn en met pijn in het hart is zij uiteindelijk herplaatst en hebben wij haar met liefde in ons gezin opgenomen.Wij hebben haar zien groeien als persoonlijkheid. Luna is een fantastische hond, zeer vriendelijk en kan tegenwoordig steeds beter alleen zijn. Helaas heeft zij enkele malen botsingen met onze onderdanige labrador gehad. We hebben er alles aan gedaan en zijn tot de conclusie gekomen dat Luna beter tot haar recht komt bij mensen die haar exclusieve aandacht kunnen geven en bereid zijn nog meer met haar te werken.Luna is een hele actieve en leergierige hond, luistert goed, soms eigenwijs, soms onzeker, met een hele grote will to please en gek op wandelen en spelen. Ze heeft dan ook eigenaren nodig die bij bekend zijn met een consequente (Weim) aanpak, structuur, actief bezig zijn en bij voorkeur ervaring hebben met dit soort honden.

Daarnaast is Luna een ontzettende knuffelkont en doet ze niets liever dan tegen je aan liggen op de bank.We plaatsen haar enkel bij mensen met ervaring die veel tijd, gelegenheid en liefde hebben om haar de aandacht te geven die ze verdient.????

Luna word niet geplaatst bij een druk gezin met jonge kinderen.Wij willen, indien mogelijk, graag in contact blijven om te horen hoe het met haar gaat.Denk jij dat deze lieverd bij je past? Stuur dan een uitgebreide(!) omschrijving van je woon/werk situatie, je ervaringen met (eigen(!)) honden en wat je verwachtingen en plannen zijn.