Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Bella - Reeds herplaatst

684x bekeken, aangeboden sinds 03-07-2023
Europees Korthaar
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Poes
schedule   11 jaar oud
badge   Europees Korthaar
location_on   Gouda, Zuid-Holland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 25.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

- WE HOEVEN GEEN VERGOEDING VOOR BELLA- Onze lieve poes Bella kan helaas niet meer bij ons wonen. Sinds de komst van onze 2 kleine kinderen is Bella niet meer gelukkig bij ons. Voor dat onze kinderen geboren werden zat Bella graag bij ons op schoot en vond ze het fijn met ons te kroelen. Ze was gelukkig en tevreden. Sinds de komst van onze kinderen trekt ze zich terug op zolder en komt pas naar beneden als de kinderen er niet zijn. We merken aan haar dat ze niet gelukkig is en gunnen haar een plek waar zij ongestoord kan genieten. Naar buiten gaan vindt Bella leuk maar spannend. We hebben jaren zonder tuin gewoond en dat was voor Bella geen probleem. Spelen vindt Bella heel erg leuk! Ze is al 10 jaar oud maar speelt nog als een kitten! We zouden heel graag zo snel mogelijk een rustige plekje voor Bella willen vinden bij iemand die houdt van kroelen!

  Aanhankelijk
  Speels
  Angstig
  Nerveus
  Stress gevoelig

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Europees Korthaar
Groep Kortharige
Geslacht Poes
Leeftijd 11 jaar
Vacht Kortharig
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Is bang voor de dierenarts Ja
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Nee
Kan makkelijk met honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee
Cattery Onbekend


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar heeft geen kinderen

        

  Gezinsuitbreiding

-WE HOEVEN GEEN VERGOEDING VOOR BELLA- Onze lieve poes Bella kan helaas niet meer bij ons wonen. Sinds de komst van onze 2 kleine kinderen is Bella niet meer gelukkig bij ons. Voor dat onze kinderen geboren werden zat Bella graag bij ons op schoot en vond ze het fijn met ons te kroelen. Ze was gelukkig en tevreden. Sinds de komst van onze kinderen trekt ze zich terug op zolder en komt pas naar beneden als de kinderen er niet zijn. We merken aan haar dat ze niet gelukkig is en gunnen haar een plek waar zij ongestoord kan genieten. Naar buiten gaan vindt Bella leuk maar spannend. We hebben jaren zonder tuin gewoond en dat was voor Bella geen probleem. Spelen vindt Bella heel erg leuk! Ze is al 10 jaar oud maar speelt nog als een kitten! We zouden heel graag zo snel mogelijk een rustige plekje voor Bella willen vinden bij iemand die houdt van kroelen!