Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Ollie - Reeds herplaatst

1587x bekeken, aangeboden sinds 01-05-2021
Boerenfox
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Reu
schedule   4 jaar oud
badge   Boerenfox
location_on   Westervoort, Gelderland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 75,00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Met pijn in mijn hart moet ik de keuze maken om hem te herplaatsen Het is een heel sociaal beestje, ook met andere honden, hij is ook heel aanhankelijk en mooi lief beestje.hij is wel wat dominant, waar dan ook wel wat aandacht voor nodig is, consequent en straffe hand, soms kan hij wat negatieve aandacht vragen en hij is enorm enthousiast en soms gereserveerd. Hij is graag buiten dan is hij een happy hond lekker rennen in de velden of bos waar hij lekkerlos kan lopen en zijn energie kwijt kan. Bij mij is de situatie veranderd waardoor hij te veel en te vaak in de bench moet zitten. Hij is nog jong natuurlijk en dan gaat hij zijn gedrag met iets bijterig en dingen kapot maken ivm hij te weinig zijn energie kwijt kan. Hij heeft iemand nodig waar hij de aandacht kan krijgen die hij nodig heeft en de tijd voor hem heeft en ruimte. En die meer kan laten zien dat hij of zei de baas is. Ik heb gemerkt dat ik te zacht en te lief ben voor hem en dan word hij mij de baas. Ik gun hem meer dan een mooi plekje die hem liefdevol in de armen nemen, en waar hij zich meer dan fijn en thuis voelt. Ik heb hem altijd goed verzorgd, en het is echt een lief beestje. Iemand die hem echt kan geven wat hij nodig heeft en wat hij verdiend .

  Sportief
  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Jachtpassie
  Speels
  Allemansvriend
  Waaks

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Boerenfox
Groep Overige
Geslacht Reu
Leeftijd 4 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gecastreerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Nee
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een woonhuis / appartement met tuin

        

  Nieuwe baan, daardoor weinig tijd
  Hond krijgt nu te weinig beweging

Met pijn in mijn hart moet ik de keuze maken om hem te herplaatsen Het is een heel sociaal beestje, ook met andere honden, hij is ook heel aanhankelijk en mooi lief beestje.hij is wel wat dominant, waar dan ook wel wat aandacht voor nodig is, consequent en straffe hand, soms kan hij wat negatieve aandacht vragen en hij is enorm enthousiast en soms gereserveerd. Hij is graag buiten dan is hij een happy hond lekker rennen in de velden of bos waar hij lekkerlos kan lopen en zijn energie kwijt kan. Bij mij is de situatie veranderd waardoor hij te veel en te vaak in de bench moet zitten. Hij is nog jong natuurlijk en dan gaat hij zijn gedrag met iets bijterig en dingen kapot maken ivm hij te weinig zijn energie kwijt kan. Hij heeft iemand nodig waar hij de aandacht kan krijgen die hij nodig heeft en de tijd voor hem heeft en ruimte. En die meer kan laten zien dat hij of zei de baas is. Ik heb gemerkt dat ik te zachtt en te lief ben voor hem en dan word hij mij de baas. Ik gun hem meer dan een mooi plekje die hem liefdevol in de armen nemen, en waar hij zich meer dan fijn en thuis voelt. Ik heb hem altijd goed verzorgd, en het is echt een lief beestje.