Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Missy- Reeds herplaatst

755x bekeken, aangeboden sinds 28-11-2021
Europees Korthaar
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Geslacht: Poes
schedule   Geboortedatum: 28-08-2013 (10 jaar oud)
badge   Ras: Europees Korthaar
location_on   Rijnsburg, Zuid-Holland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 25.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Missy is speels, nieuwsgierig, aanhankelijk voor degene die ze goed kent en vertrouwt. Zij heeft een duidelijke voorkeur voor vrouwen, mannen en mannenstemmen vindt ze niet zo leuk. Voor een vreemde is Missy in het begin een nogal schuw, maar als ze je vertrouwt, komt ze heerlijk op je schoot zitten, het liefst urenlang. Ze houdt van warmte en slaapt de hele nacht naast mijn hoofdkussen op het bed. Onder de dekens vindt ze eng. Opgetild worden vindt ze ook niet fijn, maar als ze wil kroelen, kronkelt ze op de vloer of op schoot lekker op haar rug, buikje aaien en onder haar kin kriebelen vindt ze heerlijk. Met andere katten is Missy niet zo goed, ze is erg solitair. Met haar vorige huisgenoten Michiel en Molly heeft ze altijd een haat/liefde verhouding gehad en leefde meestal erg teruggetrokken en bozig, en ze had altijd stress. Maar toen ze het rijk alleen kreeg, is ze helemaal losgekomen en na bijna zeven jaar toch een superlieve schootkat geworden. Geen andere katten meer gewenst dus, want dan zou ze weer in haar schulp kruipen! Missy durft niet naar buiten en is haar leven lang al gewend aan een kleine flat, waar ze in elke kamer mag komen. Er zijn hier geen gesloten deuren, behalve de voordeur. Het balkon is wel fijn voor de frisse lucht. Voor twee dingen is Missy heel erg bang : onweer en vuurwerk ! Als deze geluiden heel luid zijn en lang duren, dan verstopt zij zich altijd in de badkamer achter het toilet, dat is dan haar veilige plekje. Missy is gesteriliseerd en gechipt, en ze krijgt elk jaar de benodigde inentingen, antivlooien- en antiworm behandelingen en check-ups van haar dierenarts. Zij is erg kieskeurig wat betreft het voer, soms eet ze natvoer maar ze vindt de brokjes eigenlijk lekkerder. Drinken doet ze prima, net zoals plassen en poepen. Af en toe een kattensnoepje, ze blijft prima op gewicht. Missy is supergezond en ze is nog nooit ziek geweest. Omdat ik de diagnose uitgezaaide borstkanker heb gekregen, wil ik op tijd een nieuwe bazin vinden voor mijn lieve Missy. Ik weet niet hoelang ik zelf nog van haar gezelschap mag genieten, maar ik wil voorkomen dat mijn nabestaanden gehaast een ander huis voor haar moeten vinden. Ik heb ervoor gekozen om mijn ziekte niet te laten behandelen, het kan dus snel gaan, maar ook nog een paar jaar duren. Het liefst plaats ik Missy bij een alleenstaande, wat oudere dame, die veel thuis is en veel aandacht aan haar kan geven. Alleen zijn is voor Missy geen probleem, maar liever niet de hele dag uiteraard. Ik zou graag kennismaken met een lieve, alleenstaande dame in Rijnsburg, Katwijk, Oegstgeest of Leiden, die op termijn Missy in huis kan nemen, maar voor nu regelmatig bij ons thuis wil komen, om het vertrouwen van mij en Missy te winnen.

  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Jachtinstinct
  Speels
  Sociaal
  Stress gevoelig

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Europees Korthaar
Groep Kortharige
Geslacht Poes
Leeftijd 10 jaar
Vacht Kortharig
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Nee
Kan makkelijk met honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee
Cattery Onbekend


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Kan er niet meer voor zorgen

Omdat ik de diagnose uitgezaaide borstkanker heb gekregen, wil ik op tijd een nieuwe bazin vinden voor mijn lieve Missy. Ik weet niet hoelang ik zelf nog van haar gezelschap mag genieten, maar ik wil voorkomen dat mijn nabestaanden gehaast een ander huis voor haar moeten vinden. Ik heb ervoor gekozen om mijn ziekte niet te laten behandelen, het kan dus snel gaan, maar ook nog een paar jaar duren. Het liefst plaats ik Missy bij een alleenstaande, wat oudere dame, die veel thuis is en veel aandacht aan haar kan geven. Alleen zijn is voor Missy geen probleem, maar liever niet de hele dag uiteraard. Ik zou graag kennismaken met een lieve, alleenstaande dame in de Bollenstreek of Leiden, die op termijn Missy in huis kan nemen, maar voor nu regelmatig bij ons thuis wil komen, om het vertrouwen van mij en Missy te winnen. Met vriendelijke groet, Marijke