Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Malic- Reeds herplaatst

3581x bekeken, aangeboden sinds 15-08-2020
Amerikaanse Pocket Bully
favoriteGemarkeerd als favoriet: 6
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Reu
schedule   4 jaar oud
badge   Amerikaanse Pocket Bully
location_on   Zeewolde, Utrecht (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 200,00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Malic is 9 maanden oud en niet gecastereerd. Hij heeft alle inentingen gehad en is gechipt. Hij komt uit een nest van 11 pups en is daarna bij mij en mijn andere hond komen wonen. Op het logeren na is hij nooit een alleenstaande pup geweest. Hij volgt mij dan ook overal waar ik maar heen ga, hij is erg waaks en kan snel blaffen en erg slim. Goede en mindere goede kwaliteiten van malic: - lief, aanhankelijk maar kan ook lekker zijn eigen plekje zoeken - het is een ras wat sneller last heeft van kou en/of warmte heeft - hij kan in de bench, maar bij het verlaten laat hij zich wel horen (vermoeden toch wat verlatingsangst gecreeerd door mijn andere hond) - heeft sloopgedrag (het gaat op dit moment goed) - hij heeft baknijd laten zien maar is niet meer vernomen (zal ook niet aan de orde zijn als hij de enigste hond is, anders attent op blijven) - hij heeft een poos zijn eten geschrokt, maar dit gaat goed (vermoeden is wel dat hij nog steeds denkt te moeten vechten voor zijn eten waarom hij daarom het zo snel eet) - hij kan in de auto en zit dan altijd vast in de gordel - visite: enthousiast en kan soms tegen je opstaan, hierin prima te corrigeren - hij kan los lopen, aan de riem trekt hij wel - hij luisterd goed - kinderen en katten heb ik op nee gezet, maar dit is onbekend - zindelijk - heeft problemen gehad met gardia en hij erg last van maag/darm klachten gehad, is hiervoor behandeld maar moet wel attent voor blijven zijn. Hierdoor veel voedselproducten geprobeerd voor hem. Uiteindelijk doet hij het super goed op versvlees. Met brokken dronk hij zich een ongeluk (weinig voedingsstoffen wat zich uitte in veel urineren binnen- en buitenshuis) - wandelen in het bos -hij vindt spelen met water van de tuinslag ook erg leuk Door het gedrag wat grotendeels getriggerd word door mijn andere hond is dit met 2 honden moeizaam te verhelpen. Het is voor malic beter om een ander thuis voor hem te vinden. Het mooiste zou wezen als hij een thuis vindt waar hij alleen zou kunnen zijn of een stabielere maatje krijgt, waar hij zich niet hoeft te bewijzen en zijn plek op hoeft te eisen Hij is nog jong, leer- en vormbaar. Enige kennis en/of ervaring met het ras heeft wel mijn voorkeur.

  Aanhankelijk
  Speels
  Allemansvriend
  Waaks

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Amerikaanse Pocket Bully
Groep Pinschers en schnauzers, molossers, berg- en sennenhonden
Geslacht Reu
Leeftijd 4 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gecastreerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Ja
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Onbekend
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Onbekend
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Hard
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Kan er niet meer voor zorgen
  De hond blaf te veel
  Hond krijgt nu te weinig beweging

In het begin van het jaar heeft mijn andere hond een ernstig ongeluk gehad. Helaas heeft mijn andere hond nog wel wat gedragsproblematiek en dit heeft een negatief effect op malic. Malic moet zich bewijzen en zijn plek opeisen. Omdat er gedragsverandering is bij beide kunnen ze ook niet meer mee naar mijn werk (zorginstelling) en zit malic bij een fulltime baan te veel in de bench wat ik hem niet wenst.