Bemiddelingskosten
Categorie Facturering en betalingen | Aantal keer bekeken 153


Door ons unieke score- en matching systeem kan je in één oogopslag zien wie er het beste bij jouw huisdier past. Je kan aangeven wat je belangrijk vindt voor een perfecte match en wat er bijvoorbeeld noodzakelijk is.

Voorbeeld:

Stel dat iemand reageert die in een flat of appartement woont en de huidige eigenaar wenst bijvoorbeeld een (woon)huis met een tuin die ook nog afgesloten kan worden dan zal er met diegene geen match zijn. Als het niet noodzakelijk is dat er een (woon)huis met tuin is, zal er in dit geval wel een match zijn.

Zodra je reageert op een huisdier dien je enkele vragen in te vullen zoals de thuis-, woon- en leefomgeving en dan komt er aan het eind een score uitgerold welke voorgelegd wordt aan de huidige eigenaar. De huidige eigenaar kan dan bepalen om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek afhankelijk hoe goed deze bij hun keuze past (afhankelijk van je thuis- woon- en leefomgeving krijg je een score tussen 10% en 100%). Als het gesprek goed bevalt kan er eventueel een tweede kennismakingsgesprek plaatst vinden zodat de huidige eigenaar dan kan zien waar het huisdier gaat opgroeien en dan een definitieve beslissing nemen. De huidige eigenaar beslist wat er uiteindelijk gaat gebeuren.

Wij rekenen standaard € 9.49 bemiddelingskosten voor je reactie doordat je gebruik maakt van ons unieke score- en matching systeem en om zo te perfecte match voor te leggen aan de huidige eigenaar.


De voordeelbundels zijn voor minstens 12 maanden geldig en je kan ten minste 5 reacties achterlaten bij verschillende huisdieren of onbeperkt, dat is afhankelijk van je gekozen voordeelbundel.

Als je voor één van deze voordeelbundel kiest, hoef je niet nog eens € 9.49 te betalen. Je selecteert de voordeelbundel en je kan deze direct gebruiken. Na de betaling van de bemiddelingskosten zullen je gegevens, samen met de score van ons unieke score- en matching systeem doorgestuurd worden naar de huidige eigenaar.

Lees meer: Onze voordeelbundels

Gerelateerde artikelen


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail