Bespaar met onze voordeelbundels
Categorie Facturering en betalingen | Aantal keer bekeken 201


Wij rekenen standaard € 9.49 bemiddelingskosten voor je reactie door gebruik te maken van ons unieke score- en matching systeem en om zo te perfecte match voor te leggen aan de huidige eigenaar.

De voordeelbundels zijn minimaal 12 maanden geldig en je kan maximaal 5 reacties achterlaten bij verschillende huisdieren of je kan onbeperkt op huisdieren reageren, afhankelijk van de gekozen bundel.

Als je voor deze voordeelbundel kiest hoef je niet nog eens € 9.49 te betalen. Je selecteert de voordeelbundel en je kan deze direct gebruiken. Na de betaling van de bemiddelingskosten zullen je gegevens, samen met de score van ons unieke score- en matching systeem doorgestuurd worden naar de huidige eigenaar.

Ontdek de ultieme vrijheid met onze Unlimited-bundel. Voor een eenmalig bedrag van € 39.99 krijg je onbeperkte toegang tot ons platform, zonder beperkingen op het aantal reacties of de tijdsduur. Of je nu op zoek bent naar je perfecte huisdier of regelmatig wilt reageren op nieuwe aanbiedingen, de Unlimited-bundel biedt je de flexibiliteit en gemoedsrust die je verdient. Terwijl andere bundels na 12 maanden aflopen, blijft de Unlimited-bundel geldig voor altijd, waardoor het de ultieme keuze is voor langdurig gebruik. Ontdek vandaag nog de voordelen van eindeloze mogelijkheden en maak de beste keuze voor jou en je toekomstige huisdier.

Lees meer: Onze voordeelbundels

Gerelateerde artikelen


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail