Vind matchende zoekprofielen
Categorie Zoekprofielen | Aantal keer bekeken 113


Huisdiereigenaren kunnen met deze optie zelf op zoek naar het beste herplaatsingsadres van hun huisdier. In plaats van dat huisdiereigenaren een hond of kat voor herplaatsing aanbieden en geïnteresseerden daar op reageren, is het nu juist omgekeerd. Huisdiereigenaren kunnen geïnteresseerden met een zoekprofiel een bericht sturen wanneer ze denken dat hij/zij het perfecte baasje voor hun huisdier zal zijn.

Je kan eventueel een matchende zoekprofiel vinden door te gaan naar
[Zoekprofielen], [Vind matchende zoekprofielen].


Wij hebben een uitgebreide zoekfunctie gemaakt voor de huisdiereigenaren waarbij je de kenmerken van jouw hond, kat of konijn kunt opgeven en die passende zoekprofielen selecteert. Ons systeem selecteert zelfs zoekprofielen waarbij de zoekprofielhouder een rassencategorie geselecteerd heeft. Stel je hebt een Duitse herder dan worden alle herdershonden en veedrijvers meegenomen is het zoekresultaat.

Bekijk alle matchende zoekprofielen: 1

Jouw tags:
Hond Reu Kortharig Middel (35-70cm) Volwassen Duitse Herder Herdershonden en veedrijvers Bruin Zwart

Het is mogelijk om aan te geven of je alleen zoekprofielen wilt zien met een familiefoto of bijvoorbeeld alleen profielen met leefomgeving foto's. Profielen waarbij aangegeven is dat er geen voorkeur is bij een bepaalde optie worden ook meegenomen in het zoekresultaat.

Huisdiereigenaren kunnen met één druk op de knop zoekprofielhouders uitnodigen om de plaatsing te bekijken van hun huisdier als deze aangemeld is op Herplaatsing-Huisdieren.nl en als ze denken de perfecte match gevonden te hebben.


Ga naar: Vind matchende zoekprofielen

Gerelateerde artikelen


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail