Reageer op een zoekprofiel
Categorie Zoekprofielen | Aantal keer bekeken 154


Zodra je als huisdiereigenaar wilt reageren op een zoekprofiel die uitsluit bij jouw wensen dien je dit te doen door te klikken op de knop "Neem contact op".

Om optimaal gebruik te maken van onze services raden we je aan om je huisdier eerst aan te melden op onze website om zo gebruik te maken van ons unieke score- en matching systeem en daarna de profielhouder pas uit te nodigen om het profiel van je huisdier te bekijken. Na de aanmelding van je huisdier verschijnt hieronder een extra optie voor de persoonlijke uitnodiging van jouw huisdier. Afhankelijk van hun thuis- woon- en leefomgeving krijgen ze een score tussen 10% en 100% zodat je makkelijk kan zien hoe goed ze bij jouw huisdier, je wensen en je vereisten passen.


Wij hebben alvast een bericht opgesteld welke je kan gebruiken.

Je staat vrij om de tekst aan te passen indien dit gewenst is. Het is noodzakelijk dat je je e-mail adres of telefoon nummer meestuurt zodat de eigenaar van he zoekprofiel je kan bereiken met zijn/haar antwoord. Je bericht wordt direct verstuurd via ons systeem om er voor te zorgen dat de e-mails goed aankomen en niet terecht komen in een spambox. Mocht het antwoord toch bij ons terugkomen zullen wij deze natuurlijk gewoon doorsturen. Wil je liever telefonisch contact met de zoekprofiel houder, vergeet dan niet je telefoon nummer mee te sturen.


Ga naar: Bekijk alle zoekprofielen

Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail