Alert PRO
Categorie Pre-Alerts | Aantal keer bekeken 100


Wil je nog sneller op de hoogte gehouden worden van nieuwe matches en wil je meer filteropties? Overweeg dan onze Alert PRO optie.

Wees als eerste op de hoogte met Alert PRO!
Met Alert PRO ontvang je directe meldingen van matches, zonder enige vertraging. In tegenstelling tot de standaardnotificaties, die pas twee uur na plaatsing worden verstuurd, mis je met Alert PRO geen enkele kans om je perfecte huisdier te vinden en geeft het je de kans om als eerste te kunnen reageren! Hierdoor wordt je kans verkleind dat je elke keer net te laat bent met reageren, waardoor je meer mogelijkheden hebt om die ene speciale metgezel te vinden die perfect in je leven past. Houd er rekening mee dat dit een betaalde dienst is.

Maak gebruik van extra filteropties
Alert PRO biedt je niet alleen snellere notificaties, maar ook extra filteropties voor het geslacht van de huisdieren. Hiermee kun je je voorkeuren nog verder verfijnen en alleen de huisdieren zien die echt aan al je eisen voldoen. Dit vergroot je kansen om jouw ideale metgezel te vinden en biedt een nog betere ervaring bij het zoeken naar een nieuw huisdier.

Lees meer: Alert PRO inschakelen

Gerelateerde artikelen


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail