Reactie melding activeren
Categorie Pre-Alerts | Aantal keer bekeken 72


Wil je een melding ontvangen zodra de reacties voor een huisdier weer ingeschakeld zijn? Meld je aan en wij laten het je weten! Gebruikers met Alert PRO of Alert PRO+ worden direct geïnformeerd. De overige gebruikers krijgen de notificatie pas 30 minuten later. Als een reactie voor een huisdier is uitgeschakeld en er tijdelijk niet gereageerd kan worden, is het mogelijk om deze optie te gebruiken. Deze optie is alleen zichtbaar voor huisdieren waarbij de reacties zijn uitgeschakeld. Zodra je je aanmeldt, word je op een lijst gezet en ontvang je een eenmalige e-mail notificatie zodra de reacties weer ingeschakeld worden.

Hoe werkt het?
Het inschakelen van de reactie melding is eenvoudig. Zodra je je aanmeldt, word je op een lijst gezet. Zodra de reacties weer ingeschakeld worden, ontvang je een e-mail notificatie. Deze aanmelding wordt verwijderd zodra de e-mail verstuurd is. Mocht je opnieuw meldingen willen ontvangen, dan kun je jezelf opnieuw aanmelden. Als de notificatie niet meer nodig is, kun je je eenvoudig uitschrijven door de switch weer uit te zetten.

Blijf altijd op de hoogte
Dankzij onze reactie melding hoef je niet langer in onzekerheid te wachten. Zodra de reacties weer ingeschakeld zijn door de huidige eigenaar, ontvang je een e-mail notificatie. Dit bespaart je tijd en stelt je in staat om snel te reageren zodra dat weer mogelijk is.

Ga naar: Pre-alert instellen
Lees meer: Meer informatie over Alert PRO
Ga naar: Alert PRO inschakelen


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail