Optimaal gebruik maken van Pre-Alerts
Categorie Pre-Alerts | Aantal keer bekeken 120


Om de Pre-Alert service te optimaliseren en een gelijke ervaring voor alle gebruikers te waarborgen, hebben we besloten om slechts één Pre-Alert per account toe te staan. Deze aanpassing is bedoeld om de service efficiënter te maken en te voorkomen dat gebruikers overweldigd worden door meerdere meldingen.

Door één Pre-Alert per account toe te staan, kunnen we ervoor zorgen dat elke melding relevant is en gericht op de specifieke voorkeuren van de gebruiker. Dit helpt om de kwaliteit van de meldingen te verbeteren en zorgt ervoor dat gebruikers alleen meldingen ontvangen die echt relevant zijn voor hun situatie.

Hoewel deze wijziging betekent dat gebruikers slechts één set voorkeuren kunnen instellen, moedigen we hen aan om deze zorgvuldig te configureren om de meest relevante meldingen te ontvangen. Door specifieke criteria en filters te gebruiken, kunnen gebruikers hun kansen vergroten om meldingen te ontvangen voor huisdieren die perfect bij hen passen.

We geloven dat deze optimalisatie bijdraagt aan een verbeterde gebruikerservaring en een effectiever gebruik van de Pre-Alert service. Als je vragen hebt over deze aanpassing of suggesties hebt voor verdere verbeteringen, staan we altijd open voor feedback. Ons doel is om onze service voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze gebruikers.

Ga naar: Pre-alert instellen

Gerelateerde artikelen


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail