Inschrijven nieuwsbrief
Categorie Overige | Aantal keer bekeken 195


Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste huisdieren die beschikbaar zijn voor herplaatsing? Schrijf je dan in voor onze vernieuwde nieuwsbrief! Onze nieuwsbrief wordt wekelijks eenmalig verstuurd en bevat alle nieuw aangemelde huisdieren, inclusief informatie zoals ras, geslacht, leeftijd en zelfs een profielfoto van het huisdier. Het is de perfecte manier om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van potentiële nieuwe metgezellen die passen bij jouw wensen en levensstijl.

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief ontvang je een overzichtelijke e-mail met de nieuwste aanmeldingen, direct in je inbox. Geen gedoe meer met het continu checken van onze website, maar alle informatie die je nodig hebt, netjes bij elkaar in één overzichtelijke nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een kans om je ideale huisdier te vinden.

Als een huisdier je interesse wekt, hoef je alleen maar op de bijbehorende link in de nieuwsbrief te klikken om het volledige profiel te bekijken. Hier vind je uitgebreide informatie over het dier, inclusief details over zijn persoonlijkheid, achtergrond en eventuele speciale behoeften. Op deze manier kun je snel beoordelen of het huisdier een goede match zou kunnen zijn voor jou en je gezin.

Het inschrijven op onze nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos. Vul gewoon je e-mailadres in op onze website en klik op de inschrijfknop. Vanaf dat moment ontvang je elke week automatisch onze nieuwsbrief, vol met de nieuwste aanmeldingen van huisdieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis. En als je ooit besluit dat je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je op elk moment weer eenvoudig uitschrijven.

Mis nooit meer een kans om je perfecte huisdier te vinden en schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om nog gerichter op de hoogte te blijven van nieuwe aanmeldingen. Als je liever notificaties ontvangt zodra er een huisdier wordt aangemeld dat perfect past bij jouw wensen en voorkeuren, dan kun je een Pre-Alert instellen. Met deze functie ontvang je direct een melding zodra er een nieuw huisdier wordt aangemeld dat voldoet aan jouw specifieke criteria. Of je nu op zoek bent naar een bepaald ras, een specifiek geslacht of een bepaalde leeftijdsgroep, met een Pre-Alert ben je er als eerste bij en mis je nooit meer een kans om je ideale huisdier te vinden. Schakel vandaag nog een Pre-Alert in en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om jouw perfecte metgezel te vinden!

Ga naar: Aanmelden nieuwsbrief
Ga naar: Meer informatie Pre-Alerts


Gerelateerde artikelen


Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail