2-Factor Authenticatie (2FA)
Categorie Mijn account | Aantal keer bekeken 82


2-Factor Authenticatie (2FA) is tegenwoordig een essentiƫle stap om de veiligheid van online accounts te waarborgen. Met de voortdurende toename van cyberdreigingen is een extra laag beveiliging cruciaal geworden. 2FA biedt deze extra laag door naast het traditionele wachtwoord nog een andere vorm van verificatie te vereisen, zoals een unieke code die wordt gegenereerd op een vertrouwd apparaat, zoals je mobiele telefoon. Zelfs als kwaadwillenden erin slagen om je wachtwoord te achterhalen, hebben ze zonder deze extra code geen toegang tot je account. Het implementeren van 2FA verhoogt dus aanzienlijk de bescherming van persoonlijke en gevoelige gegevens tegen ongeautoriseerde toegang en helpt zo om online identiteitsdiefstal en fraude te voorkomen.

Schakel eenvoudigweg Twee-Factor Authenticatie (2FA) in via onderstaande link. Scan de QR-code die wij gegenereerd hebben met je telefoon en vul de email verificatiecode in die naar je e-mailadres is gestuurd. Je ontvangt ook 5 back-up codes, voor het geval je je toestel kwijtraakt of het niet meer werkt. Met deze back-upcodes kan je met elke code eenmalig inloggen op je account. Als je je toestel verliest of vervangt, kun je 2FA uitschakelen en opnieuw instellen met je nieuwe toestel. Het is belangrijk om de back-upcodes op een veilige plaats te bewaren.

Wij hechten veel waarde aan privacy en veiligheid. We begrijpen het belang van het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en streven ernaar om de hoogste standaarden van veiligheid te handhaven. Daarom bieden we de mogelijkheid om 2-Factor Authenticatie (2FA) in te stellen op jouw account. Door middel van deze extra beveiligingslaag kun je jouw account nog beter beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Je kunt 2FA eenvoudig instellen en de instructies te volgen. Bescherm jouw privacy en veiligheid vandaag nog met 2FA!

Je kunt op elk gewenst moment ervoor kiezen om je 2FA uit te schakelen als je besluit dit niet langer te willen gebruiken.


Ga naar: 2-factor-authenticatie inschakelen



Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail