Uitleg over de herplaatsingskosten
Categorie Ik ben op zoek naar een huisdier | Aantal keer bekeken 136


Herplaatsingskosten worden berekend om gebruik te maken van ons systeem en zo de perfecte match voor te leggen aan de huidige eigenaar. Deze kosten dragen bij aan het faciliteren van het adoptieproces en het ondersteunen van ons platform om ervoor te zorgen dat huisdieren succesvol worden herplaatst in een liefdevol thuis.

Wij rekenen standaard € 9.49 bemiddelingskosten voor je reactie op elk huisdier. Deze kosten dien je te betalen tijdens het reageren op een huisdier en dragen bij aan het onderhoud en de ontwikkeling van ons platform.

Naast de bemiddelingskosten wordt op elk profiel van een huisdier ook een gevraagde vergoeding getoond. Deze vergoeding wordt door de huidige eigenaar vastgesteld en kan variƫren afhankelijk van verschillende factoren zoals het ras, de gezondheidstoestand en eventuele extra benodigdheden voor het huisdier.

Indien de herplaatsing succesvol verloopt en beide partijen akkoord gaan, dien je als adoptant de gevraagde vergoeding rechtstreeks aan de huidige eigenaar te betalen. Deze transactie vindt buiten ons platform plaats en wordt tussen de betrokken partijen afgehandeld.

Vraag niet beantwoord?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Stuur een e-mail