Leia - Reeds herplaatst

910x bekeken, aangeboden sinds 03-08-2020
Europees Korthaar
Aantal reacties: 0 van
Match alert uitgeschakeld voor gasten

   Poes
   4 jaar oud
   Europees Korthaar
   Rotterdam, Zuid-Holland (NL)

   Kosteloos aangeboden door eigenaar (excl. € 6.99 bemiddelingskosten)

   Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Lieve kroelkat, ze zit het liefst altijd bij je op schoot als je op de bank zit. En loopt graag met je mee. Iedereen die bij ons over de vloer komt, vindt haar lief. Ze doet geen vlieg kwaad (nou, jagen achter vliegjes doet ze wel) en heeft nog nooit naar iemand uitgehaald.

Ze ging vroeger vaker even naar buiten in de tuin en vindt dat geweldig. Ze gesteriliseerd maar werd alsnog gepest door katers in de buurt waardoor we hadden besloten om haar binnen te houden. Een huis met tuin of balkon zou ze dus lekker vinden maar is niet noodzakelijk. Liever geen andere katten in huis, maar als die er wel zijn dan graag een gecastreerde kater of poes.

Omdat ze in het verleden blaasgruis heeft gehad (stress) krijgt ze speciale voeding, droge brokjes van: Royal canin urinary s/o veterinary (37,50€ voor een zak van 3,5 kg. Lijkt duur maar zo een zak gaat zeker 3 maanden mee). Zo af en toe een zakje natte voeding vindt ze heerlijk.

Ik ben op zoek naar een permanent plekje waar Leia vel liefde zal krijgen en geen stress heeft. Doordat ze te veel stress krijgt ivm mijn peuter, krijgt ze herhaaldelijk blaasgruis in het jaar en plast ze daardoor buiten de bak op plekjes in het huis. Ik ben daarom op zoek naar een huis zonder kinderen (of met oudere kinderen).

  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Allemansvriend
  Sociaal
  Stress gevoelig

Item Price
Ras Europees Korthaar
Groep Kortharige
Geslacht Poes
Leeftijd 4 jaar
Kort/langharig Kortharig
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Nee
Kan makkelijk met honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Zindelijk Nee
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Ja
Wat voor voer Royal canin urinary s/o veterinary brokjes
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar heeft geen kinderen

        

  Overig

Sinds de geboorte van mijn dochter is Leia begonnen met buiten de bak plassen. Het werd een tijdje minder. Maar nu mijn dochter een peuter is en haar graag aait, is de stress alleen maar erger geworden. Na vele pogingen gedaan te hebben om haar leven hier te bevorderen, moet ik me erbij neerleggen dat ze niet kan wonen in een huis met kinderen. Het is voor haar te stressvol. Ik zoek daarom een betere plek voor mijn lieve Leia.