Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Micha- Reeds herplaatst

2804x bekeken, aangeboden sinds 10-11-2018
Kruising American Staffordshire Terrier en Labrador Retriever
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Geslacht: Reu
schedule   Geboortedatum: 01-11-2010 (13 jaar oud)
badge   Ras: Kruising American Staffordshire Terrier en Labrador Retriever
location_on   's-Gravenhage, Zuid-Holland (NL)

wallet
   Kosteloos aangeboden door eigenaar (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Micha is een erg rustige, tevreden hond in huis. Hij komt graag voor een knuffel of om even te stoeien, maar ligt ook graag in zijn mandje. Aan vreemden moet hij altijd even wennen, dus het is aan te raden hem in het begin wat tijd te geven. Hij kmot dan zelf op een gegeven moment wel graag snuffelen. Hij vindt het heerlijk om te wandelen, let niet veel op andere honden of mensen. Micha is goed getraind en loopt rustig aan de lijn, hij is relaxed en loopt lekker door als er andere honden langslopen. Micha is wisselend met andere honden en voelt zich soms wat onzeker. Als andere honden hem benaderen blijft hij wel rustig en loopt hij gewoon verder. We laten hem niet loslopen, omdat hij niet altijd sociaal is met andere honden. Wel hebben we een extra lange riem zodat hij lekker kan rondrennen in het weiland of in het bos. We hebben lange tijd nog een andere hond gehad, daarmee was hijbeste maatjes. Als we met honden van vrienden gaan lopen dan negeert hij ze voornamelijk, dan lopen ze prima naast elkaar maar doen verder niet veel samen. Hij kan dus prima met andere honden, maar het is goed om ze eerst aan elkaar te laten wennen. Micha kan niet altijd goed opschieten met onbekende honden, hij heeft tijd nodig om een andere hond te leren kennen. We hebben zelf twee kinderen, van 3 jaar en 12 weken. Micha is heel goed met ze, hij speelt niet echt met ze maar komt zo nu en dan even langs voor een knuffel. We hebben onze oudste wel geleerd om niet zomaar achter hem aan te lopen en niet aan zijn staart te zitten etc. Als hij van achteren wordt verrast kan hij namelijk wel schrikken. Hij gaat prima om met onbekende mensen, zolang ze hem maar even de tijd geven om op zijn eigen moment naar hen toe te komen, en niet te druk tegen hem doen. Hij komt dan snel genoeg langs om te snuffelen en een aai te halen. Micha kan erg goed alleen zijn, hij ligt dan lekker in zijn mand, is zindelijk en blaft of sloopt niet. In de auto vindt hij ook prima, ritten van een paar uur doet hij regelmatig en daar heeft hij geen problemen mee. Hij geniet het meerst van lekker in zijn mand liggen, zo nu en dan eens lekker knuffelen en een wandeling.

  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Speels
  Waaks
  Lui

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Kruising American Staffordshire Terrier en Labrador Retriever
Groep Kruising
Geslacht Reu
Leeftijd 13 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gecastreerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Ja
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Ja
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Onbekend
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Nee
Verharen van de vacht Onbekend
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Ga emigreren naar het buitenland

We verhuizen naar Australie en kunnen hem helaas niet meenemen, dus zoeken een huis voor hem waar hij een warm nest, een knuffel en een lekkere wandeling vindt.