Semmie - Reeds herplaatst

444x bekeken, aangeboden sinds 30-08-2022
Boerenfox
Aantal reacties: 0 van 12
Match alert uitgeschakeld voor gasten

   Teef
   6 jaar oud
   Boerenfox
   Gemert, Noord-Brabant (NL)

   Gevraagde vergoeding € 50.00 (excl. € 8.99 bemiddelingskosten)

   Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Semmie is als pup bij mij gekomen. Ze is erg lief en aanhankelijk maar kijkt wel eerst bij nieuwe mensen en dingen de kat uit de boom. Ze blaft b.v eerst op bezoek maar na een minuut of 10 gaat ze kennismaken en springt ze zelfs soms op schoot. Semmie geniet van aandacht en knuffelen. Ook is het een echter lekkerbek. Wel is ze snel bang. Ze gromt dan niet maar trekt haar bovenlip op. Ziet er dreigend uit maar ze heeft nog nooit gehapt. Dit is zal waarschijnlijk wel afnemen met als ze hierin aandacht krijgt. In huis heeft ze nog nooit iets stuk gemaakt. Behalve haar eigen knuffels want die zijn pas leuk als de vulling er uit komt ;). Semmie kan goed alleen thuis zijn. Slaapt dan veel. Is wel waaks op bel en langslopende mensen. Semmie speelt vaak samen met onze kat. Ze slapen ook soms samen. Semmie is lief tegen kinderen maar ook hier heeft ze even wen tijd nodig. Ze houdt van lange stukken wandelen. Trekt niet aan de riem en luistert goed naar de gangbare commandos. Ook spelen, zoals achter balletjes aanrennen doet ze graag. Ook heeft ze graag een buffelkluif. Semmie ligt als ze slaapt graag onder een dekentje. Hier wikkelt ze zich helemaal in.Semmie is vanaf pup al verzekerd bij Ohra maar nog nooit ziek geweest. De verzekering kunt u overnemen. Ook is ze volledig geent tot volgend jaar april. En ze is bekend met hondenpension in de vakantie. Semmies schofthoogte is 36 cm en ze weegt 8,5 kilo.


Tijdens het autorijden piept ze van enthousiasme. Ook laat ze haar haren los. Typisch boerenfox dingetje. Een kleed op de achterbank of een hondenbench in de auto is dan ook aan te bevelen. Ik doe Semmie met pijn in mijn hart weg. Semmie komt echter veel tijd en aandacht te kort nu de zorg voor mijn gehandicapte pleegzoontje intensiever wordt.
Denk je dat je/jullie Semmie een liefdevol nieuw thuis kunnen bieden dan hoor ik graag jullie motivatie.
Semmie gaat alleen naar iemand met een huis met daarbij een tuin. Woont u in een appartement dan hoeft u niet te reageren.

  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Jachtpassie
  Speels
  Waaks

Item Price
Ras Boerenfox
Groep Overige
Geslacht Teef
Leeftijd 6 jaar
Kort/langharig Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Ja
Kan makkelijk met andere honden zijn Onbekend
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Bang
Kan mee in de auto Ja, maar alleen korte ritten
Zindelijk Ja
Kan buiten loslopen Nee
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Normaal
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Overig

Ik ben alleenstaande pleegmoeder van een gehandicapt jongetje. De zorg wordt intensiever naarmate mijn pleegzoontje ouder wordt. Semmie krijgt hierdoor niet meer de aandacht die ze verdient.