Roxy - Reeds herplaatst

2748x bekeken, aangeboden sinds 05-03-2022
Kruising tussen Labradoodle en Peruaanse Haarloze Hond, middenslag
Gemarkeerd als favoriet: 3
Aantal reacties: 2 van 12
Match alert uitgeschakeld voor gasten

   Teef
   4 jaar oud
   Kruising tussen Labradoodle en Peruaanse Haarloze Hond, middenslag
   Almere, Flevoland (NL)

   Kosteloos aangeboden door eigenaar (excl. € 8.99 bemiddelingskosten)

   Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Roxy is een hele lieve aanhankelijke (niet verharende) hond. Ik weet eerlijk gezegd haar ras niet. Ik heb haar via een stichting gekocht toen zij 3 maanden was. Roxy is gek op knuffelen, ligt altijd bij mij en zoekt je altijd op. Zij is goed getraind. Ze mag niet naar boven en alleen op het hoekje van de bank. En ze heeft een grote bench waar zij tot rust kan komen.
Zij speelt graag met de bal en kan met sommige honden leuk spelen! Al speelt zij wel op een pittige manier en zal op een aggresieve honden manier haar grens aangeven.

Sinds zij aan het puberen is is zij binnen wat waakser geworden (grommen, blaffen) en buiten wil ze met alles en iedereen spelen, maar als je in haar persoonlijke ruimte komt zal ze naar je toe springen en blaffen/happen. Zij speelt best op een agressieve manier en soms schrikken andere baasjes van honden daarvan.
Roxy heeft nog nooit gevochten of iemand gebeten en ben druk met haar aan het trainen om de focus op mij te houden en niet op andere honden en of mensen.

Ze heeft nog nooit iemand gebeten of uigehaald. Al denk ik dat Roxy een fijner thuis heeft bij iemand die meer tijd voor training heeft. Of meer ruimte (misschien met andere honden).

  Sportief
  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Jachtpassie
  Speels
  Waaks

Item Price
Ras Kruising tussen Labradoodle en Peruaanse Haarloze Hond, middenslag
Groep Kruising
Geslacht Teef
Leeftijd 4 jaar
Kort/langharig Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Nee
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Agressief
Kan mee in de auto Ja
Zindelijk Ja
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Weinig
Lijn trekkracht Minimaal
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

  

  De hond blaf te veel
  Hond is te agressief
  Overig

Roxy is een hele lieve aanhankelijke (niet verharende) hond. Ik weet eerlijk gezegd haar ras niet. Ik heb haar via een stichting gekocht toen zij 3 maanden was. Roxy is gek op knuffelen, ligt altijd bij mij en zoekt je altijd op. Zij is goed getraind. Ze mag niet naar boven en alleen op het hoekje van de bank. En ze heeft een grote bench waar zij tot rust kan komen. Zij speelt graag met de bal en kan met sommige honden leuk spelen! Al speelt zij wel op een pittige manier en zal op een aggresieve honden manier haar grens aangeven. Sinds zij aan het puberen is is zij binnen wat waakser geworden (grommen, blaffen) en buiten wil ze met alles en iedereen spelen, maar als je in haar persoonlijke ruimte komt zal ze naar je toe springen en blaffen/happen. Zij speelt best op een agressieve manier en soms schrikken andere baasjes van honden daarvan. Roxy heeft nog nooit gevochten of iemand gebeten en ben druk met haar aan het trainen om de focus op mij te houden en niet op andere honden en of mensen. Ze heeft nog nooit iemand gebeten of uigehaald. Al denk ik dat Roxy een fijner thuis heeft bij iemand die meer tijd voor training heeft. Of meer ruimte (misschien met andere honden).