Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Diesel- Reeds herplaatst

3324x bekeken, aangeboden sinds 23-06-2020
Kruising tussen Maine Coon en Ragdoll
favoriteGemarkeerd als favoriet: 7
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Poes
schedule   5 jaar oud
badge   Kruising tussen Maine Coon en Ragdoll
location_on   Amsterdam, Noord-Holland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 125,00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

We vinden het best erg dat we Diesel moeten herplaatsen, we zijn allemaal gek op katten en hebben er altijd twee tot 6 in huis gehad, Diesel is de eerste die niet zo goed in de groep past. Ze is eigenlijk heel lief en aanhankelijk, maar doordat ze zo schrikachtig is, is ze ook soms onbetrouwbaar hoe ze reageert. Wij vermoeden dat ze niet zo goed gesocialiseerd was voordat we haar kregen, Bij ons leek dat helemaal goed gekomen te zijn, tot ze een nestje kreeg. Nu is ze te dominant over de andere katten. We hopen dat ze in een fijn huis komt met veel buiten, maar wel veilig genoeg wat betreft verkeer; ze is bij ons tuinen en park gewend, maar komt nooit op straat met auto's. Ze is een goede jager. Ook al kan ze beter als enig huisdier in huis zijn ( denken wij nu), ze houdt erg van gezeldschap en wacht je in de ochtend op om geaaid en gekroeld te worden. Ze kan goed alleen zijn, maar heeft ook aandacht en liefde nodig. Jonge kinderen schrikt ze van, pubers kan wel, maar met geduld.

  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Jachtinstinct
  Speels
  Nerveus
  Stress gevoelig

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Kruising tussen Maine Coon en Ragdoll
Groep Kruising
Geslacht Poes
Leeftijd 5 jaar
Vacht Langharig
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Is bang voor de dierenarts Ja
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Nee
Kan makkelijk met honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee
Cattery Onbekend


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een woonhuis / appartement met tuin
  Nieuwe eigenaar heeft een grote tuin

        

  Kan niet goed overweg met andere huisdieren

Ik heb meerdere katten in huis en Diesel kwam er vorig jaar bij met een katertje uit een ander nest, ze waren toen allebei onegeveer 12 weken. Ze bleek heel angstig en schuw, maar met veel geduld en liefde werd ze aanhankelijk en eigenlijk superlief! Die twee werden dikke vrienden tot een paar maanden geleden. Diesel heeft een nestje gehad en sinds die tijd wil ze niets meer met de andere katten te maken hebben, ze blaast en slaat naar ze. Ze domineert het hele gezin en de andere katten. Ze wil heel graag geaaid worden en geeft veel kopjes, maar als ze schrikt dat slaat ze meteen uit. Dit deed ze eerder absoluut niet, ook niet als ze schrok. We vinden het zo jammer, maar ze kan beter naar een ander huis met tuin, en ik denk het liefst zonder andere katten. Mijn andere katten komen nu niet eens meer in huis, alleen om snel iets te eten, dat kan nu met dit weer, maar over een paar maanden niet meer. Ik denk dat ze met rust weer echt aanhankelijk en lief kan worden. Soms komt ze ineens weer naast mij op de bank liggen, half op schoot, helemaal opgekruld en dan kan ik haar aaien en kroelen, gaat ze mega hard spinnen ( daarom Dieseltje:-)), maar zodra ze ergens van schrikt is ze meteen weer weg.. Ze heeft wel echt een tuin nodig!