Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Sansa- Reeds herplaatst

1091x bekeken, aangeboden sinds 28-03-2022
Duitse Herder
favoriteGemarkeerd als favoriet: 1
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Geslacht: Teef
schedule   Geboortedatum: 04-10-2018 (5 jaar oud)
badge   Ras: Duitse Herder
location_on   Vledder, Drenthe (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 400.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Sansa is een lieve Duitse Herder van 3.5 jaar.

Ze heeft humor en een vrolijke aard. Ze daagt je uit voor een spelletje met de bal of een soort van tikkertje. (jij bent altijd de tikker). Ze is intelligent en wanneer je een aantal dagen dezelfde routine aanhoudt, zal ze jou eraan helpen herinneren.Ze wil heel graag goed doen en werken voor je. Wanneer ze het niet met je eens is, uit ze haar onvrede met een soort van kletsen of blaffen wanneer het meer uitdagend is. Op het ongelukkige moment dat je haar pijn mocht doen, laat ze dat niet snel weten. Ze likt dan je handen. Wel kan ze je tijdens een wild spelletje, happen.

Ze is vriendelijke en enthousiast wanneer ze jou kent. Op vreemde mensen maakt ze indruk door haar waaksheid. Ze heeft geen ervaring met jonge kinderen. Ze heeft geleerd alleen te zijn (8 uur is mogelijk, laat haar eten dan wel staan) en heeft na haar puppietijd geen schade in huis aangericht.

Elke dag loop ik 4 tot 5 kilometer met haar. Ze heeft heupdysplasie waardoor op de langere termijn waarschijnlijk pijnstilling nodig is. De reden dat ik haar wil overplaatsen is, dat Sansa mij fysiek te sterk is en ik lichamelijke klachten heb. Aanvankelijk waren we met een gezin van 4 personen die voor haar zorgde, nu bestaat het gezin nog uit 1 persoon. Ze was tien weken toen ze bij ons kwam, waarmee wij het eerste gezin zijn.

Sansa zou uitstekend tot haar recht komen als waakhond op een boerderij of een woning met een groot erf.

  Sportief
  Gehoorzaam
  Speels
  Waaks

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Duitse Herder
Groep Herdershonden en veedrijvers
Geslacht Teef
Leeftijd 5 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Ja
Heeft een handicap Ja
Handicap kenmerk heupdysplasie
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Ja
Kan makkelijk met andere honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Onbekend
Reactie op nieuwe onbekende mensen Bang
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Nee
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een woonhuis / appartement met tuin

        

  Kan er niet meer voor zorgen

De reden dat ik haar wil overplaatsen is, dat Sansa mij fysiek te sterk is en ik lichamelijke klachten heb. Aanvankelijk waren we met een gezin van 4 personen die voor haar zorgde, nu bestaat het gezin nog uit 1 persoon. Ik werk 36 uur per week, zodat ze veel alleen is. Dat kan ze goed. Tijdens corona heb ik wel voor 90% thuis gewerkt.

Elke dag loop ik 4 tot 5 kilometer met haar. Ze heeft heupdysplasie waardoor op de langere termijn waarschijnlijk pijnstilling nodig is. Ze heeft humor en een vrolijke aard. Ze daagt je uit voor een spelletje met de bal of een soort van tikkertje. (jij bent altijd de tikker).

Ze is intelligent en wanneer je een aantal dagen dezelfde routine aanhoudt, zal ze jou eraan helpen herinneren. Ze wil heel graag goed doen en werken voor je. Wanneer ze het niet met je eens is, uit ze haar onvrede met een soort van kletsen of blaffen wanneer het meer uitdagend is. Op het ongelukkige moment dat je haar pijn mocht doen, laat ze dat niet snel weten. Ze likt dan je handen. Wel kan ze je tijdens een wild spelletje, happen.


Ze is vriendelijke en enthousiast wanneer ze jou kent. Op vreemde mensen maakt ze indruk door haar waaksheid. Ze heeft geen ervaring met jonge kinderen. Ze heeft geleerd alleen te zijn (8 uur is mogelijk, laat haar eten dan wel staan) en heeft na haar puppietijd geen schade in huis aangericht.

Sansa zou uitstekend tot haar recht komen als waakhond op een boerderij of een woning met een groot erf. Grote kinderen kan ze goed mee. Met kleine kinderen geen ervaring.