Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Kiwi - Reeds herplaatst

2563x bekeken, aangeboden sinds 01-12-2019
Europees Korthaar
favoriteGemarkeerd als favoriet: 1
chatAantal reacties: 0 van
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Kater
schedule   12 jaar oud
badge   Europees Korthaar
location_on   Haarlem, Noord-Holland (NL)

wallet
   Kosteloos aangeboden door eigenaar (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Kiwi is een ontzettende knuffelkat. Hij is erg aanhankelijk en zit graag op schoot. Hij vindt het (meestal) ook fijn om opgetild te worden. Hij houdt er erg van om met zijn baasjes te spelen, bijvoorbeeld door elastiekjes te apporteren of verstopspelletjes te spelen. Kiwi heeft sinds hij jong was de mogelijkheid gehad om naar buiten te gaan, waar hij graag gebruik van maakt. Toch brengt hij het grootste deel van de dag binnen door. De nachten hebben we hem altijd binnen gehouden. Hij ligt dan rustig in de woonkamer te slapen.rnrnKiwi heeft een sterke eigen wil, wat betekent dat hij duidelijk laat weten als iets hem niet zint. Andere beestjes en kinderen snapt hij niet zo goed, dus daar gaat hij niet zo goed mee samen. Hij kan dan uit angst / onzekerheid onvoorspelbaar reageren. Visite met kinderen is bij ons nooit echt een probleem geweest, hij houdt zelf afstand, maar andere katten / honden vindt hij echt niet leuk.

  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Speels
  Stress gevoelig

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Europees Korthaar
Groep Kortharige
Geslacht Kater
Leeftijd 12 jaar
Kort/langharig Kortharig
Gecastreerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Nee
Kan makkelijk met honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee
Cattery Onbekend


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Gezinsuitbreiding

Wij hebben sinds een paar weken een dochter. Kiwi reageert helaas niet goed op haar. Vooral als ze huilt raakt hij erg van streek en wordt hij voor ons te onvoorspelbaar. Het risico dat het een keer mis gaat durven wij niet te nemen. Daarom zoeken wij een nieuw thuis waar Kiwi helemaal zichzelf kan zijn. Dat kunnen wij hem nu helaas niet meer bieden.\r\n\r\nKiwi heeft geen gezondheidsklachten. Hij heeft wel een huisdierverzekering. Wij bieden aan deze te blijven betalen. Daarnaast krijgt het nieuwe baasje vanzelfsprekend ook zijn kattenbak en andere spulletjes als hier behoefte aan is.\r\n\r\nWat zoeken wij voor Kiwi:\r\nEen fijn nieuw thuis zonder kleine kinderen of andere loslopende huisdieren met een lief baasje waar hij \'s avonds lekker bij op schoot mag liggen. Liefst kan Kiwi ook naar buiten, maar dat is geen harde eis.