Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Madoo - Reeds herplaatst

1121x bekeken, aangeboden sinds 21-10-2022
Podenco Ibicenco, ruwhaar
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Teef
schedule   2 jaar oud
badge   Podenco Ibicenco, ruwhaar
location_on   Bergen, (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 25.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Ik heb besloten voor Madoo een nieuwe beste mensen vriend te zoeken. Ik kan haar, met de zorg die ik voor Bico mijn oudere zieke hond heb, niet de juiste tijd en aandacht en begeleiding geven. Madoo is nu 6 maanden oud. Ze is heel slim en energiek. Een lieve vrolijke hond naar mensen toe. Ze is actief maar kan ook heerlijk knuffelen op de bank en uren knagen op n botje. . Als ze overprikkeld is slaapt ze graag in haar bench om tot rust te komen. Vraagt liefde en geduld en een zachte hand. Ze kan een paar uur alleen in de bench slapen. Is zindelijk. Vind het leuk om te wandelen. Een huis met een afgesloten tuin is een pre. Kan met kinderen. Ik weet niet of ze met katten kan. Ze heeft jachtinstinct dus huis met vogels en knaagdieren beter van niet. Ik heb zelf 2 paarden in de tuin daar is ze relaxed mee. Het maakt me verdrietig om afscheid te moeten nemen maar ik voel dat dit de juiste beslissing is ook al doet het zeer. Ik weet zeker dat ze iemand heel veel liefde gaat geven, het is een bijzonder hondje met een groot hart. Wie wil haar verder begeleiden in haar leven en een veilig warm thuis bieden? En wie wil haar helpen door het bericht te delen ???????????? We zijn een paar keer bij Hondencoach H

  Sportief
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Jachtpassie
  Speels
  Allemansvriend
  Waaks

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Podenco Ibicenco, ruwhaar
Groep Spitsen en Oertypen
Geslacht Teef
Leeftijd 2 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Onbekend
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Weinig
Lijn trekkracht Minimaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Kan er niet meer voor zorgen
  Overig

Ik heb besloten voor Madoo een nieuwe beste mensen vriend te zoeken. Ik kan haar, met de zorg die ik voor mijn andere zieke hond heb, niet de juiste tijd en aandacht en begeleiding geven. Madoo is nu 6 maanden oud. Ze is heel slim en energiek. Een lieve vrolijke hond naar mensen toe. Ze is actief maar kan ook heerlijk knuffelen op de bank en uren knagen op n botje. Soms kan ze dingen eng vinden. Als ze overprikkeld is slaapt ze graag in haar bench om tot rust te komen. Vraagt liefde en geduld en een zachte hand. Ze kan een paar uur alleen in de bench slapen. Is zindelijk. Vind het leuk om te wandelen. Een huis met een afgesloten tuin is een must. Kan met kinderen. Ik weet niet of ze met katten kan. Ze heeft jachtinstinct dus huis met vogels en knaagdieren beter van niet. Ik heb zelf 2 paarden in de tuin daar is ze relaxed mee. Het maakt me verdrietig om afscheid te moeten nemen maar ik voel dat dit de juiste beslissing is ook al doet het zeer. Ik weet zeker dat ze iemand heel veel liefde gaat geven, het is een bijzonder hondje met een groot hart. Wie wil haar verder begeleiden in haar leven en een veilig warm thuis bieden? En wie wil haar helpen door het bericht te delen ???????????? We zijn een paar keer bij Hondencoach Hélène Heijs geweest en dit is wat zij zegt: Deze vriendelijke, slimme, enthousiaste jonge hond zoekt een nieuwe eigenaar. Ik heb Madoo gezien ter observatie, zowel thuis alsook op straat en in het centrum van Bergen (Noord Limburg). Een erg leuk hondje.