Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Lizzy - Reeds herplaatst

1735x bekeken, aangeboden sinds 14-07-2021
Jack Russell Terrier
favoriteGemarkeerd als favoriet: 1
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Teef
schedule   5 jaar oud
badge   Jack Russell Terrier
location_on   Zwijndrecht, Zuid-Holland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 400.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Wij zoeken voor Lizzy een rustigere leefomgeving , omdat wij merken , dat ze binnen onze roedel niet op haar plek zit. Ze heeft vaak onenigheid onderling , wat soms hoog op kan lopen. Ook de drukte ( 3 kinderen en alles wat aan vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komt ) maakt haar met regelmaat zenuwachtig , wat dan een doorwerking heeft. Het karakter van Lizzy omschrijf ik als rustig , heel aanhankelijk , waaks , sportief , vriendelijk. Ze zit het liefst lekker bij je , om vervolgens het liefst zoveel mogelijk aan gehaald te worden , ligt graag in het zonnetje , speelt graag een balspel tijdens het uit laten , loopt graag. Ik benoem punten die mensen als vervelend kunnen ervaren , een ander zou er niks om geven , maar wij geven graag een duidelijk beeld van Lizzy. Lizzy slaat kort aan als er mensen binnen komen , om vervolgens zo vlug mogelijk op schoot te springen om een aai over haar bol te kunnen krijgen. Tijdens het buiten lopen , moet de baas duidelijk leiding geven , anders gaat Lizzy in de beschermmodus en zal dan blaffen tegen andere honden , bij goede leiding is dit niet van toepassing , uiteraard kunnen we samen een rondje lopen , om te kunnen laten zien , hoe je leiding geeft tijdens het lopen. Lizzy luisterd super goed als ze los loopt en pakt dan ook graag een bal. Lizzy kan enkel met rustige honden , honden die op haar af vliegen moet zij niks van hebben en zal hier door schrik van weg rennen , ik zoek zelf altijd een rustig stuk uit , zonder al teveel honden en lijn haar aan , wanneer er andere honden in zicht komen , om te voorkomen dat ze schrikt en weg uit het zicht rent. Lizzy heeft buiten nog nooit gevochten , ze is buiten wel een keer aangevallen door een andere hond , waardoor ze nu dus wat onzeker is , zoals zojuist beschreven. Lizzy heeft nog nooit iemand gebeten/gegromd/lip op getrokken naar mensen/kinderen. Lizzy is het niet gewend om hele dagen alleen te zijn

  Sportief
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Speels
  Allemansvriend
  Waaks

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Jack Russell Terrier
Groep Terriers
Geslacht Teef
Leeftijd 5 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Klein, tot 35cm
Gesteriliseerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Onbekend
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Weinig
Lijn trekkracht Minimaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar heeft geen kinderen of ouder dan 3 jaar
  Huisdier is minder dan 6 uur per dag alleen

  

  Overig

Wij zoeken voor Lizzy een rustigere leefomgeving , omdat wij merken , dat ze binnen onze roedel niet op haar plek zit. Ze heeft vaak onenigheid onderling , wat soms hoog op kan lopen. Ook de drukte ( 3 kinderen en alles wat aan vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komt ) maakt haar met regelmaat zenuwachtig , wat dan een doorwerking heeft. Het karakter van Lizzy omschrijf ik als rustig , heel aanhankelijk , waaks , sportief , vriendelijk. Ze zit het liefst lekker bij je , om vervolgens het liefst zoveel mogelijk aan gehaald te worden , ligt graag in het zonnetje , speelt graag een balspel tijdens het uit laten , loopt graag. Ik benoem punten die mensen als vervelend kunnen ervaren , een ander zou er niks om geven , maar wij geven graag een duidelijk beeld van Lizzy. Lizzy slaat kort aan als er mensen binnen komen , om vervolgens zo vlug mogelijk op schoot te springen om een aai over haar bol te kunnen krijgen. Tijdens het buiten lopen , moet de baas duidelijk leiding geven , anders gaat Lizzy in de beschermmodus en zal dan blaffen tegen andere honden , bij goede leiding is dit niet van toepassing , uiteraard kunnen we samen een rondje lopen , om te kunnen laten zien , hoe je leiding geeft tijdens het lopen. Lizzy luisterd super goed als ze los loopt en pakt dan ook graag een bal. Lizzy kan enkel met rustige honden , honden die op haar af vliegen moet zij niks van hebben en zal hier door schrik van weg rennen , ik zoek zelf altijd een rustig stuk uit , zonder al teveel honden en lijn haar aan , wanneer er andere honden in zicht komen , om te voorkomen dat ze schrikt en weg uit het zicht rent. Lizzy heeft buiten nog nooit gevochten , ze is buiten wel een keer aangevallen door een andere hond , waardoor ze nu dus wat onzeker is , zoals zojuist beschreven. Lizzy heeft nog nooit iemand gebeten/gegromd/lip op getrokken naar mensen/kinderen.