Bashful - Reeds herplaatst

1088x bekeken, aangeboden sinds 07-04-2022
Onbekend
Gemarkeerd als favoriet: 1
Aantal reacties: 0 van 15
Match alert uitgeschakeld voor gasten

   Teef
   2 jaar oud
   Onbekend
   Breda, Noord-Brabant (NL)

   Gevraagde vergoeding € 350.00 (excl. € 8.99 bemiddelingskosten)

   Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Hallo aan alle dierenliefhebbers,

Ik ben een van de 7 zwerf puppy's uit Turkije. Mijn baasjes hebben mijn moeder gered van de straat terwijl ze zwanger was van ons. Wij waren een totale verrassing voor iedereen, maar je kunt zeggen dat we daardoor enorm geluk hebben gehad.

Wij zijn eind april geboren en vanaf toen is onze procedure begonnen om naar Nederland te komen. Goed nieuws, ik ben al in Nederland en ik woon tijdelijk in Breda. Helaas ben ik even bij een andere familie geweest maar dat werkte niet zo goed. Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen bij mijn nieuwe permanente familie.

Ik ben een gesteriliseerd middelgrote dame (teef) en ik ben klaar voor een nieuw huisje. Ik heb alle vaccinaties en ik ben gezond. Het enige wat ik graag wil is een family die voldoende geduld en veel liefde heeft. Ik heb zeker training nodig. Al met al kom ik van de straat, duhh!! Je moet me de regels van het huis aanleren. Ik leer gelukkig wel snel. Wat ik graag wil, en eigenlijk wel een must, is een heerlijke stoel die ik mij mag toe-eigenen.

Ik kan al goed wandelen aan de lijn! Maar ik ben niet gewend al al die auto’s, fietsen en scooters dus daar kan ik nog al van schrikken. Mijn baasjes hebben mij gelukkig aangeleerd om te gaan zitten en na wat aanmoediging kan ik weer verder. Als buiten te lawaaiige is (en zitten niet meer werkt) vind ik her eng en ben ik bang en kost wat meer tijd om te wennen. Zo wil ik graag weer naar binnen (dan trek ik richting huis) als er allemaal geluiden of gekke dingen gebeuren.
Ik ben niet luidruchtig en blaf zoals een ‘normale’ hond dat zou doen bijvoorbeeld als ik iets interessants zie of hoor. Daarnaast ben ik een beetje verlegen. Omdat ik altijd met mijn broers en zussen was en nu gaan we allemaal naar verschillende huizen. Daarom heb ik misschien wat meer aandacht en liefde nodig. Ik ben zeker niet agressief naar wie dan ook. De eerste weken heb ik tijd nodig om te wennen aan mijn nieuwe huisje.

Katten?! Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje bang voor ze ben, ik val ze zeker niet aan. Als je katten heb, wil je me dan wat extra tijd geven zodat ik er aan kan wennen?

Ik ben zeker klaar om verder te gaan. Ik ben opzoek naar een liefdevolle familie die mijn hele leven bij mij blijft. Als je mij leuk vind wil je dan mijn baasje bellen of mailen?

Tot straks.

Xoxo

Ps. Ik ben nu vernoemd naar 1 van de zeven dwergen. Mijn naam kan nog altijd veranderd worden.
Pss. Als je komt wordt ik erg verlegen en kruip ik weg. Ik verwelkom je wel met een blaf maar doe verder niks.

  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Speels
  Allemansvriend

Item Price
Ras Onbekend
Geslacht Teef
Leeftijd 2 jaar
Kort/langharig Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Ja
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Bang
Kan mee in de auto Ja
Zindelijk Ja
Kan buiten loslopen Nee
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Normaal
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Kan er niet meer voor zorgen
  Te weinig speelruimte in de tuin / geen tuin

Bij mijn eerste baasje was ik zijn eerste hondje. Hij had niet goed bedacht dat met een hondje ook haren in huis komen of dat ik vaker uitgelaten moest worden dan hij had bedacht.