Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Delilah- Reeds herplaatst

1769x bekeken, aangeboden sinds 16-06-2021
Maine Coon
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Poes
schedule   5 jaar oud
badge   Maine Coon
location_on   Doetinchem, Gelderland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 400.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Delilah is een prachtige 2 en half jarige main coon die niets liever doet dan opgerold bij je op schoot liggen. Het is een hele rustige dame maar eens in de zoveel tijd vind ze het ook wel leuk om met je te spelen. Delilah is 3 maanden geleden gesteriliseerd en volgt een speciaal dieet ivm gruis. Het is uiterst belangrijk dat ze die voeding de rest van haar leven zal krijgen. Ze is gewend aan honden, katten en kinderen maar het liefst zou ze het huis en alle aandacht voor zichzelf willen hebben. Verder zou het ideaal zijn als er een grote tuin was om in te spelen en te ontspannen. Ik houdt ontzettend veel van mijn prachtige poezenbeest en het is daarom dat ik het ontzettend belangrijk vindt dat de nieuwe eigenaar/eigenaren goed voor mijn meisje willen en zullen zorgen. Alstublieft alleen serieuze berichten.

  Aanhankelijk
  Speels
  Allemansvriend
  Sociaal

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Maine Coon
Groep Halflangharige
Geslacht Poes
Leeftijd 5 jaar
Vacht Langharig
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Nee
Eerste eigenaar Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Ja
Kan makkelijk met honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Zindelijk Nee
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Ja
Wat voor voer Royal canine urinary S/O vetinary
Gebruikt medicijnen Nee
Cattery Onbekend


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een woonhuis / appartement met tuin

        

  Kan er niet meer voor zorgen
  Te weinig speelruimte in de tuin / geen tuin
  Overig

Met pijn in mijn hart zoek ik een nieuw liefdevol gouden mandje voor mijn lieve Delilah. Delilah heeft tot nu toe samen met haar oudere zus een liefdevol en warm thuis gehad maar spijtig genoeg blijkt dit voor Delilah niet wenselijk te zijn. Niet alleen heeft ze last van het feit dat ze niet de enige kat is maar ze lijkt daarnaast ook een buitenkat te zijn. Omdat ik in een appartementen complex woon waarbij het niet mogelijk is voor haar om naar buiten te gaan is het spijtig genoeg wel eens voorgevallen dat ze een ongelukje had. Ik heb alles in mijn macht gedaan om haar te helpen maar spijtig genoeg was dit niet genoeg en is het op dit moment geen goede leefsituatie voor haar. Ik ben daarom genoodzaakt om mijn taak als baasje te doen en een nieuw liefdevol thuis voor haar te vinden waar ze verwend wordt op de manier die ze verdient! Kunt u haar dit bieden, neem dan alstublieft gerust contact met mij op!