Easter - Reeds herplaatst

551x bekeken, aangeboden sinds 10-07-2022
Jack Russell Terrier
Gemarkeerd als favoriet: 1
Aantal reacties: 2 van 15
Match alert uitgeschakeld voor gasten

   Reu
   12 jaar oud
   Jack Russell Terrier
   IJsselmuiden, Overijssel (NL)

   Gevraagde vergoeding € 25.00 (excl. € 8.99 bemiddelingskosten)

   Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Easter is een lieve Jack Russel, die graag nog in is voor een speel kwartiertje. Vind het leuk om mee op pad te gaan. Wij hebben een fijne hond aan Easter, en hij was dan ook als eerst bij ons in het gezin. Na 6 jaar heeft Easter zijn aandacht moeten verdelen omdat ons gezin uitgebreid werd met twee kinderen. Dit laatste heeft hem doen veranderen. Hij vertoont op de momenten dat de kinderen er zijn (overdag) en wanneer we stoeien, knuffelen, of even gek met ze doen jaloers gedrag. Dit uit zich in blaffen wat niet goed te stoppen is. Hij is zeker niet vals naar kinderen toe, en doet verder niks. Het is vooral een irritatie wat het geeft, waardoor we in een negatieve cirkel terecht komen. We hebben alles voor hem geprobeerd, maar het lukt hem helaas niet te veranderen en het lijkt inmiddels een gewenning te zijn geworden.

Met pijn in ons hart zoeken we daarom een lief baasje voor hem, die meer tijd voor hem heeft en waar geen kinderen zijn. Iemand wie het leven op de rit heeft, en waar nog weinig verandering komt. Zodat hij in zijn laatste jaartjes nog fijne levensjaren heeft, waar we graag bij betrokken blijven op de zijlijn. Dit omdat we hem dit gunnen! Dus zoek je gezelschap van een trouwe viervoeter, stop met zoeken. Dan is de match gevonden. Easter luistert verder goed, kan los lopen, en kan prima met ander honden overweg.

Wij zijn ervan overtuigd dat voor Easter de fijnste plek is bij mensen (misschien wat ouder) zonder kinderen, of misschien wel iemand die alleen is. Zodat hij het beste tot zijn recht komt.

Denk je dat jij/jullie de ideale match zijn, dan horen we het graag.

  Sportief
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Jachtpassie
  Speels
  Allemansvriend
  Waaks

Item Price
Ras Jack Russell Terrier
Groep Terriers
Geslacht Reu
Leeftijd 12 jaar
Kort/langharig Kortharig
Hoogte Klein, tot 35cm
Gecastreerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Onbekend
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Zindelijk Ja
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Minimaal
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar heeft geen kinderen

        

  De hond blaf te veel
  Overig

Easter is een lieve Jack Russel, die graag nog in is voor een speel kwartiertje. Vind het leuk om mee op pad te gaan. Wij hebben een fijne hond aan Easter, en hij was dan ook als eerst bij ons in het gezin. Na 6 jaar heeft Easter zijn aandacht moeten verdelen omdat ons gezin uitgebreid werd met twee kinderen. Dit laatste heeft hem doen veranderen. Hij vertoont op de momenten dat de kinderen er zijn (overdag) en wanneer we stoeien, knuffelen, of even gek met ze doen jaloers gedrag. Dit uit zich in blaffen wat niet goed te stoppen is. Hij is zeker niet vals naar kinderen toe, en doet verder niks. Het is vooral een irritatie wat het geeft, waardoor we in een negatieve cirkel terecht komen. We hebben alles voor hem geprobeerd, maar het lukt hem helaas niet te veranderen en het lijkt inmiddels een gewenning te zijn geworden. Met pijn in ons hart zoeken we daarom een lief baasje voor hem, die meer tijd voor hem heeft en waar geen kinderen zijn. Iemand wie het leven op de rit heeft, en waar nog weinig verandering komt. Zodat hij in zijn laatste jaartjes nog fijne levensjaren heeft, waar we graag bij betrokken blijven op de zijlijn. Dit omdat we hem dit gunnen! Dus zoek je gezelschap van een trouwe viervoeter, stop met zoeken. Dan is de match gevonden. Easter luistert verder goed, kan los lopen, en kan prima met ander honden overweg. Wij zijn ervan overtuigd dat voor Easter de fijnste plek is bij mensen (misschien wat ouder) zonder kinderen, of misschien wel iemand die alleen is. Zodat hij het beste tot zijn recht komt. Denk je dat jij/jullie de ideale match zijn, dan horen we het graag.