Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Zano - Reeds herplaatst

1223x bekeken, aangeboden sinds 30-10-2022
Kruising tussen Bull Terrier en Franse Bulldog
favoriteGemarkeerd als favoriet: 2
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Reu
schedule   4 jaar oud
badge   Kruising tussen Bull Terrier en Franse Bulldog
location_on   Beverwijk, Noord-Holland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 225.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Omschrijving Hi! Mijn naam is Zano, een ontzettend lieve en enthousiaste reu van (net) 3 jaar. Mijn baasje heeft mij twee maanden geleden gered/geadopteerd uit een benarde situatie waarbij mijn oudere broer mij heeft aangevallen. Het was geen optie om op dit adres te blijven. Waar mijn nieuwe baasje alleen achter komt is dat ik een vrij onzekere hond ben die echt sturing nodig heeft. Liefde is met mijn karakter en onzekerheid helaas niet genoeg. Ik heb echt iemand nodig die de leiding neemt, die consequent en consistent naar mij is en die ervoor open staat mij opnieuw dingen te leren. Ik ben net een klein kind! Slim en leergierig ben ik wel, dit zit ook echt in mijn karakter. Zo ken ik veel basiscommando

  Sportief
  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Speels
  Allemansvriend

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Kruising tussen Bull Terrier en Franse Bulldog
Groep Kruising
Geslacht Reu
Leeftijd 4 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gecastreerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Heeft een (puppy) training gehad Onbekend
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Onbekend
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Nee
Verharen van de vacht Weinig
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Nieuwe baan, daardoor weinig tijd
  Hond krijgt nu te weinig beweging
  Trekt te hard aan de lijn
  Te weinig speelruimte in de tuin / geen tuin
  Luistert niet (goed)

Omschrijving Hi! Mijn naam is Zano, een ontzettend lieve en enthousiaste reu van (net) 3 jaar. Mijn baasje heeft mij twee maanden geleden gered/geadopteerd uit een benarde situatie waarbij mijn oudere broer mij heeft aangevallen. Het was geen optie om op dit adres te blijven. Waar mijn nieuwe baasje alleen achter komt is dat ik een vrij onzekere hond ben die echt sturing nodig heeft. Liefde is met mijn karakter en onzekerheid helaas niet genoeg. Ik heb echt iemand nodig die de leiding neemt, die consequent en consistent naar mij is en die ervoor open staat mij opnieuw dingen te leren. Ik ben net een klein kind! Slim en leergierig ben ik wel, dit zit ook echt in mijn karakter. Zo ken ik veel basiscommando’s, maar doordat ik totaal geen focus heb lukt dit niet goed. Jij zal mij dit bij moeten brengen op een vriendelijke manier. Op het moment kan ik nogal onstuimig zijn en hier kunnen mensen van schrikken, maar ik doe echt geen vlieg kwaad. Daarom heb ik een lijstje met punten voor mijn ideale baasje: • Kennis van honden • Kennis van het ras (de Bull Terriër) • Kennis van opvoeden (/heropvoeden) • Corrigeren en leren zonder agressie • Veel liefde en geduld voor mij • Veel tijd en energie van jou (dit zal ik nodig hebben) • Veel wandelen (liefst een uur of meer per dag, dit om al mijn energie kwijt te kunnen. Hierdoor zal ik ook veel prettiger zijn in de omgang) Met de juiste kennis, liefde, geduld en begeleiding zal ik echt je beste vriend worden! Want het zit in mijn karakter om heel veel liefde te geven! Ik heb gewoon veel structuur nodig en iemand die mij begrijpt. Spreekt mijn profiel je nog steeds aan of heb je verdere vragen? Neem dan contact op met mijn baasje en misschien ben jij degene die ik zoek!