Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Poesje- Reeds herplaatst

2855x bekeken, aangeboden sinds 30-05-2019
Kruising tussen Europees Korthaar en Onbekend
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Poes
schedule   18 jaar oud
badge   Kruising tussen Europees Korthaar en Onbekend
location_on   Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland (NL)

wallet
   Kosteloos aangeboden door eigenaar (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

De situatie van Poesje is niet goed in te vullen in dit strakke systeem. Ze past niet in de hokjes. Lees haar eigen verhaal maar.

  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Allemansvriend

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Kruising tussen Europees Korthaar en Onbekend
Groep Kortharige
Geslacht Poes
Leeftijd 18 jaar
Vacht Kortharig
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Nee
Kan makkelijk met honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee
Cattery Onbekend


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar heeft geen kinderen

        

  Overig

Poesje is een hele lieve, aanhankelijke en ongecompliceerde poes. Maar Poesje heeft het zwaar. Ze is namelijk enorm eenzaam, want ze woont helemaal alleen… alleen in een huis.. Haar lieve vrouwtje moest plots, vanwege medische redenen, ergens anders gaan wonen. Jarenlang hadden ze het best goed zo saam, maar helaas moet Poesje nu een nieuw thuis zoeken. Deze knappe dame is een echt allemansvriendje en ze wil met iedereen knuffelen. Mensen vindt ze gewoon écht heel erg lief. Als de buren langs komen om haar eten te geven, spint ze erop los. Dan wil ze lekker kroelen en geeft ze kopjes. Ze rolt over de grond, kneed met haar pootjes en strijkt haar lijfje tegen je benen. Arme Poes is dan zo blij met aandacht en het is zo sneu haar weer alleen te moeten achterlaten in dat lege huis. Poesje is ook een hele slimme dame, en ze luistert goed naar haar naam. Als ze een rondje door de tuin loopt en je roept haar, komt ze er altijd elegant aan gehuppeld. Haar mooie donkergrijze staart in de lucht en haar prachtige oogjes kijken je dan vol vertrouwen aan. Want Poesje is niet alleen maar lief, maar ook een hele knappe en intelligente dame. Ze is geen honden en kleine kinderen gewend en andere katten vindt ze niet leuk. Ze heeft gewoon liever het dierenrijk alleen. Ze is gechipt en gesteriliseerd en heeft altijd op tijd haar vaccinaties gehad. We zoeken nu voor haar een nieuw thuis. Als we dat niet binnen een paar weken vinden, brengen we haar, in overleg met de eigenaresse, naar een asiel. Want zo kan het natuurlijk niet doorgaan. We hopen haar, via deze weg, hiervoor te behoeden en direct een huisje te vinden. Wie heeft een fijn thuis voor Poesje? Ze wil graag een klein tuintje voor haar dagelijkse rondes en dus de enige poes des huizes worden. Poesje is 13 jaar en woont nu in Voorschoten.