Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Zifa- Reeds herplaatst

3717x bekeken, aangeboden sinds 20-12-2020
Mastin Espanol
favoriteGemarkeerd als favoriet: 1
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Teef
schedule   8 jaar oud
badge   Mastin Espanol
location_on   Albergen, Overijssel (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 150,00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Zifa is voor de baas lief en aanhankelijk. Helaas kan ze niet goed met kinderen. Ze vindt het heerlijk om met een tennisbal te spelen. Ze heeft wel rust en duidelijkheid nodig. Houdt niet van heel veel drukte om zich heen en is erg bang voor alles wat knalt. Vreemden vindt ze in het begin eng. Ze blaft dan en loopt heen en weer. Als mensen haar negeren wordt ze vanzelf nieuwsgierig en zoekt ze wel contact. Als het contact goed is, mag je haar aaien en met haar spelen. Ze ligt dan graag naast je op de bank. Ze probeert wel af en toe de baas te spelen en probeert graag dingen uit die ze eigenlijk niet mag. Een consequente lieve baas is dan ook wel nodig. Buiten loopt ze goed aan de riem mee, omdat ze schrikt en bang is van alles wat knalt, laten wij haar niet loslopen. Ze houdt van wandelen, maar hoeft niet elke keer uren te lopen. Als ze niet meer wil, keert ze zelf om. Contact met andere honden is heel wisselend. Teven heeft ze een hekel aan. Reuen gaat alleen goed als het een evenwichtige en rustige reu is. Ze heeft geen boventanden, maar heeft hier geen last van. Ze eet gewoon harde brok. Zifa is heel waaks. Blaft als er iemand aan de deur komt of als ze vreemde geluiden hoort.

  Eigenwijs
  Gehoorzaam
  Speels
  Waaks
  Lui

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Mastin Espanol
Groep Pinschers en schnauzers, molossers, berg- en sennenhonden
Geslacht Teef
Leeftijd 8 jaar
Vacht Langharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Ja
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Onbekend
Kan makkelijk met andere honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Reactie op nieuwe onbekende mensen Bang
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Nee
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Overig

Wij moeten afscheidt van haar nemen omdat ze het afgelopen jaar al een aantal keer uit heeft gehaald naar onze dochter van twee jaar. Zij is nu bang voor Zifa en we moeten de kinderen en de hond constant in de gaten houden. Ze accepteerd het ook niet altijd dat een van de oudere kinderen haar corrigeert als ze blaft of naar haar plaats moet. Ze gaat dan grommen. Begin volgend jaar komt er nog een baby bij en we willen geen risco lopen dat het echt een keer misgaat en we Zifa misschien wel in moeten laten slapen. Dit is ook de reden dat wij haar niet bij kinderen plaatsen. Ook niet bij wat oudere kinderen. Wij hebben een groot gezin en merken dat dit te druk voor haar is. Wij zien hierdoor ook niet altijd de signalen die Zifa afgeeft