Tygo - Reeds herplaatst

580x bekeken, aangeboden sinds 01-05-2022
Amerikaanse Bulldog
Gemarkeerd als favoriet: 1
Aantal reacties: 0 van 12
Match alert uitgeschakeld voor gasten

   Reu
   6 jaar oud
   Amerikaanse Bulldog
   Vlijmen, Noord-Brabant (NL)

   Gevraagde vergoeding € 175.00 (excl. € 8.99 bemiddelingskosten)

   Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

We willen graag deze knapperd aan u voorstellen.

Dit is Tygo een 5 jarige reu am bull.We zoeken met heel veel pijn in ons hart een nieuw warm huisje voor Tygo. Afgelopen april hebben we een kindje mogen verwelkomen. Helaas vind Tygo de kleine erg spannend en levert het veel stress op bij hem. Zodra de kleine geluid maakt vliegt hij op de kleine af om te troosten, maar 4kg tegenover 47kg is geen match. We hebben er alles aan gedaan om het te laten slagen en er is ook een gedragstherapeut aanwezig geweest om te kijken hoe alles aan te pakken, maar het heeft helaas niet mogen baten.

Met als gevolg dat onze baby en Tygo strikt van elkaar gescheiden leven en hierdoor mijn vrouw amper beneden kan komen.Tygo is een blij ei hij is heel lief!

Wel is Tygo erg enthousiast en vergeet hierbij dat hij 47 kg weegt. Als er mensen op bezoek komen groet hij ze erg enthousiast, zodra hij de aandacht heeft gehad die hij zoekt is het goed en zie je hem de rest van de tijd niet.Verder is Tygo rustig en slaapt veel. Komt vaak aan je voeten liggen en een aai over zijn bol vind hij ook erg fijn. Een echte knuffelbeer.Buiten loopt Tygo goed mee aan de riem. Los kan hij niet want hij vind andere honden erg leuk en zal er op af gaan om te spelen. Aangezien niet iedere hond daar van gediend is loopt hij altijd aan de riem.Tygo is een reu van 5 jaar oud.

Is niet gecastreerd vanwege onzekerheid na overleg met de gedragstherapeut en dierenarts. Wij hebben hem in december 2017 als herplaatser in huis gekregen toen hij 8 maanden oud was en hebben het idee dat de eerste eigenaar helaas niet eerlijk is geweest.

We hebben met hem 2 puppy cursussen gedaan, privé cursus, impuls controle cursus en zijn met een gedragstherapeut aan de gang geweest om hem een zo goed mogelijk huisje te geven en hem zelfvertrouwen te geven.Tygo kan helaas niet met kleine kindjes (onder de 12) en ook katten vind hij maar niks of eigenlijk vind hij die te leuk.We zoeken voor Tygo een baas die stevig in zn schoenen staat en onze grote lieve knuffelbeer een huis kan geven die hij niet hoeft te delen met andere honden of kleine kinderen.

  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Speels
  Allemansvriend
  Lui

Item Price
Ras Amerikaanse Bulldog
Groep Pinschers en schnauzers, molossers, berg- en sennenhonden
Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Kort/langharig Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gecastreerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Onbekend
Kan makkelijk met andere honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Zindelijk Ja
Kan buiten loslopen Nee
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Hard
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Gezinsuitbreiding