Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Floor- Reeds herplaatst

557x bekeken, aangeboden sinds 03-08-2022
Onbekend
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Poes
schedule   10 jaar oud
badge   Onbekend
location_on   Harmelen, Utrecht (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 50.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Ik ben op zoek naar een nieuwe eigenaar die onze Floor een veilig plekje geeft zonder dat ze opgejaagd wordt door een hond. Ze is graag buiten, maar houdt natuurlijk van een lekker mandje of doosje waarin ze kan slapen. Floor is niet een poes die bij je op de bank gaat liggen of opgetild wil worden, maar ze vindt het fijn als je thuiskomt en ze zal je met gemiauw welkom heten.

  Eigenwijs
  Allemansvriend

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Onbekend
Geslacht Poes
Leeftijd 10 jaar
Vacht Kortharig
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Nee
Eerste eigenaar Ja
Is bang voor de dierenarts Ja
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Nee
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Ja
Kan makkelijk met honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee
Cattery Onbekend


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een woonhuis / appartement met tuin

        

  Kan niet goed overweg met andere huisdieren

In augustus 2020 is bij ons een puppie in huis komen wonen. We hebben geprobeerd ze aan elkaar te laten wennen, maar nu, twee jaar later is dat niet gelukt. Onze hond jaagt ze uit huis en als ze binnen zijn, zoeken ze een verdekt plekje. Onze katten zijn altijd erg op zichzelf geweest. Wel altijd begroeten en om je benen draaien en een kroel geven, maar verder niet op schoot of tegen je aanliggen op de bank. Onze hond heeft denk ik niet geleerd/gezien dat ze bij ons horen. We hebben het geprobeerd hem dat af te leren, maar het zit helemaal in z'n systeem. Ik vind het nu echt heel zielig worden, Floor durft bijna niet meer binnen te komen. Ik zou graag een ander, veilig plekje voor haar willen vinden. Onze hond is een grote verbindende factor geworden binnen ons gezin i.v.m. de ongeneeslijke ziekte van mijn man (mijn man is inmiddels overleden). Hij zorgt regelmatig voor een lach op ons gezicht en we kunnen hem niet meer wegdenken. Daarom denk ik dat het beter is als onze poezen een plekje krijgen die ze verdienen, al vind ik dat nog zo moeilijk. Op de foto zie je hoe ze zich achter de bank verstopt. Floor heeft nog een zusje. De zusjes hebben onderling geen band en kunnen prima apart geplaatst worden.